Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Parkent keresünk a feleség kényeztetésre osszeszokott férfiakat szombat estére. Leveleket várunk. Köszi
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Napközbeni-esti találkozásokhoz keresek nő, férfi, pár, partnert Bp
Sziasztok! Nyiregyházáró keresek kimondottan nagyfarku férfit.
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
18!6 méretű ápolt jóképűnek mondott normális férfiként ismerkednék ápolt kedves hölgyel párral. Képeim adatlapom van fent fontos számomra az ismerkedés előtte csak olyan hölgy pár írjon aki tényleg érdeklődő,és eldöntötte,hogyha meg van a szimpátia lépni is szerete. Diszkréció adott és elvárt. Nagyon örülnék,ha írnátok!
Nőt keresek közös örömszerzésre, szívesen kényeztetnék elhanyagolt érett nőt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban szívesen kalandoznèk
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít vagy kölcsönös francia
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keress
41 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Holnap délelőtt Szigetszentmiklóson kalandoznèk.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Kár hogy messze vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 06. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 06. hétfő 09:13
Törölt felhasználó (4675444)

Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!l