Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem Vlagyivosztokig smile
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! ..
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! ..
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Sziasztok, továbbra is keresek párokat, heteróként csatlakoznék hozzájuk!
Többit privátban.
Többit privátban.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok
Ma szívesen meglátogatnék egy párt kölcsönös szimpátia alapján cuckold, vagy hármas kalandra, erotikus masszázsra.
Ma szívesen meglátogatnék egy párt kölcsönös szimpátia alapján cuckold, vagy hármas kalandra, erotikus masszázsra.
Kecskeméten keresek nagymellű nőt alkalmankénti talira, minden jóra!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //csak a közelből keresek !!!!!!!!!!
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS hölgy,vagy pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS hölgy,vagy pár?

Moto
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
40 felett.
Nos ki próbálnék én is 40 feletti hölgyel milyen lehet a szexuális élet.
50 felett is 40 felett van.
Nos ki próbálnék én is 40 feletti hölgyel milyen lehet a szexuális élet.
50 felett is 40 felett van.

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Pest megyében ismerkednék párral hölggyel.50 év felett alkat nem számit.
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy egyedül vagy párban, aki hosszabb távra szeretne állandó partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.