Szegedi szeximádó hölgyet keresek titkos kapcsolatra, hétköznapi találkozóval. Én ápolt partnerére odafigyelő, potens, jó méretű férfi vagyok. Privát üzenetben várom jelentkezésed.
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
+50+60+70-es korosztályból keresek,..hölgyet párt hosszú távra,alkat nem számít, diszkréten!!! Keress privátban!!
SZIASZTOK
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
SZIASZTOK
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
40ES NŐVEL ISMERKEDNÉK
VESZPRÉM
Sziasztok !
Szekszárdi pár/házaspár társaságát keresem tartós kapcsolatra kellemes kényeztetésre mindenki örömére rendszeres találkozásokra. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szekszárdi pár/házaspár társaságát keresem tartós kapcsolatra kellemes kényeztetésre mindenki örömére rendszeres találkozásokra. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok kimondottan bi fèrfitagú párnál házibarát lennèk mindkèt fèl örömère lehetőleg hosszabtávon
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
keresünk 40 es párt aki ismerkedne nov 20 es 25 között kirándulóban vagyunk egerben ha kölcsönös szimpátia akkor szivesen fogadunk erdélyben is akar hoszu távra csaladi baratok is lehetünk üdv .
Part ffit keresek kolcsonos oralis jatekokra 40-70 ev kozott
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
Viber / Skype / Whatsapp
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
Viber / Skype / Whatsapp
pentek estere keresünk párt vagy szolo férfit eger es szeged között kirándulóban vagyunk es barátkoznánk olyan parral aki erdélyben szeretnénk kirándulni szívesen fogadnánk ha kölcsönös szimpátia
Sziasztok
párként ismizünk, bi lány vagyok, a pasim full hetero, a női bi nem feltétel természetesen. Szivesen gabalyodnánk
Akár párcsere, akár egymás előtti szex, tehát konkrét nincs, egyeztetés kérdése csupán. Ápolt magyar diszkrét pár vagyunk.
Puxa T,.
párként ismizünk, bi lány vagyok, a pasim full hetero, a női bi nem feltétel természetesen. Szivesen gabalyodnánk

Akár párcsere, akár egymás előtti szex, tehát konkrét nincs, egyeztetés kérdése csupán. Ápolt magyar diszkrét pár vagyunk.
Puxa T,.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok,csinos hölgy,kellemes pár partnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai független,helyes pasi vagyok.
60+os hölgyet keresek, privát üzenetet várok!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék..
Párokkal ismerkednék..

kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szivesen talizné
k DEBRECENBEN rendszeresen péntekente
lazán(NEM VÉKONY, ÁTLAGOS)40ES50ES ANYUKÁVAL RENDSZERESEN.40ÉVES LAZA SRÁC VAGYOK.LECSIZÜNK
k DEBRECENBEN rendszeresen péntekente
lazán(NEM VÉKONY, ÁTLAGOS)40ES50ES ANYUKÁVAL RENDSZERESEN.40ÉVES LAZA SRÁC VAGYOK.LECSIZÜNK