Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Párral,lánnyal ismerkednék!
Sziasztok! Ismerkednénk pasival mi pár vagyunk. Közelben lévők írjanak nekünk! Borsod m. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!()()
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Mohácsi férfi sublányt keres
Sziasztok!
Nógrád megyében keresnék 40-51éves kor közötti ápolt igényes nőt alkalmi se kapcsolatra főként napközben…..
Nógrád megyében keresnék 40-51éves kor közötti ápolt igényes nőt alkalmi se kapcsolatra főként napközben…..
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

szopható, fejhető pasit keresek Bp. hely van
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Szopni imádot keresek ma vagy holnap reggel 8-15 óra között ozd kornyekenn kor alkat nem számít
Hölgyet keresünk kortól függetlenül
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Kapcsolatban élő 50+os pasiként keresek kölcsönös szimpátia esetén,hasonló korú nőt.
Esetleg párokhoz is beszállok. Diszkréció adott,elvárt.
Duci hölgyek előnyben.
Válaszokat privátban kérem.
Esetleg párokhoz is beszállok. Diszkréció adott,elvárt.
Duci hölgyek előnyben.
Válaszokat privátban kérem.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd környéke kölcsönös is lehetne
50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra Győri legyen.