Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek hölgyet, házaspárt diszkrét kapcsolatra!
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
akár a férjel közösen. “Dupla pasi, dupla élvezet.”
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Miskolci bi úr urakat keres akiket kényeztethetne
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Idősebb párok társaságát keresem
Sziasztok. Ma estére keresek partnert,oárt,adatlapomnak megfelelően.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
sziasztok.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok!
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem Vlagyivosztokig
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! ..

Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! ..
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!! /// Csak a közelből keresek !!!!!!!!!
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Szisztok! Most pont ráérek és kisméretű vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 31. hétfő 05:55
Törölt felhasználó (4591532)
VIP

Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok, hosszabb távra keresnék formás csajt nem csak szexre, egyéb program is beleférne.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .