Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk. Ugyanitt párokat is keresünk.
sarmos pasi vagyok. hazibarat lennek korrekt holgynel,parnal
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Párokat vagy bi pasit keresünk (párnál nem lényeg) közös játékokra. KOmárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne is írj!! Diszkréció adott és elvárt. Jöhetsz messzebbről is, de nem ittalvós bulira!
Èrettebb hölgyet massziroznèk otthonában Szigetszentmiklós és környékén.
Független férfi keresi ,kedves hölgy barátságát.
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált (csak) hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Minden vágyam az 50 körüli nő kényeztetése, kézzel, nyelvel,
farkammal,stb..
nem bánja meg csak jussunk oda.
farkammal,stb..
nem bánja meg csak jussunk oda.

Sziasztok.46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......titkos talira.....szép vastag......irjatok...ismerkedjünk.....meglássuk mi alakul...
köszi.
köszi.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
valos belevalo holgyet vagy part keresnek
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre

Sziasztok, formás hölggyel randiznék,aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert.Belefér egyéb szabadidős program is.Bajai független pasi vagyok.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke