Milfet keresek pest, gyor, komarom kornyeken ma estere

Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Borsod, Heves, Szabolcs, Hajdú megyéből ismerkednénk párokkal az adatlapunk szerint.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Egerből vagy a környékről aktív bi férfi? Privát üzenet!
Párok jelenkezését várjúk
Én írtam Nektek privátot. Nem lehetek érdekes számotokra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 18:46
Törölt felhasználó (4247182)

Pasit keresnénk hetero alapon hármasra 40-55 ig
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Kecskeméten 21-kén szombat éjszakai, lányt bi párt keresek. Lehet hogy a kolléga nöm is csatlakozik. Csak privátba!
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !

Még mindig keressük azt a hölgyet / lányt, aki a jelenlétemben nyalná össze magát a mindig nedves barátnőmmel
, aki számos extrát tudna neki nyújtani...részvételem igény szerint...természetes szőrzet, molett alkat előny.
FIÚ NE, PÁR NE !!!
Helyünk van Egerben. kapcsolat inkább itt: blacksunrise32@gmail.com

FIÚ NE, PÁR NE !!!
Helyünk van Egerben. kapcsolat inkább itt: blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
sziasztok! debreceni 30s feleség vagyok férjem mérhetetlen vágyainak kielégítésére keresek feleségtársat
Hölgyet keresek Érd és környékéről közös élményekhez !
Sziasztok!
Debreceni érett hölgyeket, szeximádó nagyikat kényeztetnék orálisan hosszú távon. Illetve bevezetném az ökölszex gyönyöreibe.
Csók!
Debreceni érett hölgyeket, szeximádó nagyikat kényeztetnék orálisan hosszú távon. Illetve bevezetném az ökölszex gyönyöreibe.
Csók!
Kecskeméti párt keresek
Hölggyel ismerkednék.
Activ40@gmail.hu
Activ40@gmail.hu
Szopni imádott keresek ma vagy holnap delelotre
Sziasztok,tartós kapcsolathoz keresek hölgyet,párt.Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.