sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok!Közös masztihoz keresek hetero urat,miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét,ennyi izgat,csak akkor írj ha tényleg el is jössz,a hitegetőkből elég volt.Meleg fiúk kérem ne írjanak!Elérhetőséget kérek.Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Sziasztok. Ma estére keresek cuckold szexet kedvelő pàrt,mindkettőtök örömére. Àpolt,igényes,kedves pàrt keresek,főleg Bp,Dél- buda,Martonvàsàr ,Budaörs környékéről.
Képeket talàltok az adatlapomon,komoly szàndék.esetén,privàt formàban tudok tovàbbiakat kűldeni.
Szeretem a nagy melleket,a nagy vastag intim méretet.
Utazni tudok,nem dohànyzom.
Képeket talàltok az adatlapomon,komoly szàndék.esetén,privàt formàban tudok tovàbbiakat kűldeni.
Szeretem a nagy melleket,a nagy vastag intim méretet.
Utazni tudok,nem dohànyzom.
Sziasztok. Péntek (8.-a) Vagy Szombat (9.-e) estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagolt anyukát . Gondolod vagy gondoljátok privátba folytatás .Üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Teljesen szőrtelen, fiatal, sportos, ápolt férfiként keresek szexpartnert, akár hosszú távrla is!
Intim méretem 17cm
Sok mindenre nyitott vagyok, imádom a szex minden formáját.
Dél Pest környékén szoktam mozogni, délelőtti órákban érek rá!
Teljesen szőrtelen, fiatal, sportos, ápolt férfiként keresek szexpartnert, akár hosszú távrla is!
Intim méretem 17cm
Sok mindenre nyitott vagyok, imádom a szex minden formáját.
Dél Pest környékén szoktam mozogni, délelőtti órákban érek rá!
Sziasztok! Budapesti, kulturált, egyedül élő férfi szívesen fogadna hölgyet, párt. Délután-este, hely van!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok párt keresek rendszeres hármasozásra akár ma is, helyem óbudán van, de tudok utazni is, ápolt, borotvált, kitartó farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak.
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Budapest és környékén,.. budán keresek hölgyet! 50 es pasi vagyok sima randi, ha bejövünk egymásnak szex a vége. Csak normálisan, Van helyem is, de inkább nálad ha lehet. Szabad vagyok akár hosszabb távon is érdekel. Azért itt keresek mert szexuálisan nyitott nőre vágyok!
Sziasztok! Hjdú és nyiregy környékén idősebb (50-60+) párt,hölgyet keresem minden jóra!

Hello! Borsodban keresünk pasit aki szeretne mi velünk ismerkedni. 40es pár vagyunk.Csak az írjon aki tényleg komolyan is gondolja! Fotó legyen! Írjatok bátran!
Sziasztok! Középkorú Férfi párral ismerkedne!
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok párt keresek rendszeres hármasozásra, helyem óbudán van, de tudok utazni is, ápolt, borotvált, kitartó farokkal. Képeim az adatlapomon is vannak.
Sziasztok, szombaton estére Kecskemét környékén pasikat keresünk hetero alapon parosunk hölgy tagjára élvezésre, spriccelésre Mellre, hasra, puncira, popsira. Továbbiak privát üzenetben.
Sziasztok. 21éves hetero srácként keresek most kimondottan vékonyabb testalkatú hölgyet. Képek és infók a társkereső adatlapomon! Csók!