Sziasztok! Ma, vagy holnap keresek párt az alföld középső részén! az utazást megoldom! A részleteket privát üzenetben
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz,párhoz is csatlakoznék.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Idősebb pasit szopnék ma este.
Most a hétvégén keresek férfias, aktív partnert a 40+ korosztályból. Én formás seggű, biszex passzív srác vagyok. Nálad vagy kocsidban.

Szombati napra párt keresnénk minden jóra.
Szombat estére párt keresünk.
Nőt párt bi fit keresek játékokra kor alkat nem számít
Feleség közös kényeztetésére keresünk nagyobb mérettel rendelkező pasit..Győr környékéről.
Szimpatikus párral is ismerkednénk,akár hosszabb távra is..
Szimpatikus párral is ismerkednénk,akár hosszabb távra is..
Sziasztok párt keresünk hosszú távú baráti kapcsolatra párnál nem fontos a ffi bi sex sőt nem kell!
Nem kapkodunk a sexel ismerkedjünk aztán lesz ami lesz.
Dunakeszi közeléből keresünk párt.

Nem kapkodunk a sexel ismerkedjünk aztán lesz ami lesz.
Dunakeszi közeléből keresünk párt.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, 40-es házaspárt keresek a hétvégén hármas szexre. Új fotóim mellett az adatlapomon megtalálod a részletes bemutatkozásom is. A hely megoldott Pécsen. A többit privátban!
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok szívesen ismerkedünk barátkozunk párral bi holgyel
Holnap(péntek) délelötti diszkrét szextalira keresek lányt anyukát Szombathely,Kőszeg,Csepreg körzetébe.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok! Kiss farkat keres valaki?
Szia Te 45 és 60 közötti potens Férfi!
Szeptember 3. hétvégéjét Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már a hétvégén szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz!
Privát levelet várok!
Szeptember 3. hétvégéjét Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már a hétvégén szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz!
Privát levelet várok!
Péntek estére keresünk helyel rendelkező párt egymás előtti,melleti szexre.
Keresünk olyan párokat, akik minket keresnek.
Olyanokat, akikkel lehet telefonon beszélni. Nem viber, skype, stb.
Olyanokat, akik nem tűnnek el az első alkalommal amikor már a lányok is kell beszéljenek egymással (nálunk ez feltétel)
Szóval létező és fizikailag is találkozni akaró párt keresünk
Olyanokat, akikkel lehet telefonon beszélni. Nem viber, skype, stb.
Olyanokat, akik nem tűnnek el az első alkalommal amikor már a lányok is kell beszéljenek egymással (nálunk ez feltétel)
Szóval létező és fizikailag is találkozni akaró párt keresünk
Sziasztok
Heves megyei Hölggyel ismerkednék.