Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Hatvanas férfiként ötvenes vagy hatvanas párok barátja lennék hetero alapon.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
sziasztok
55+ házaspárral ismerkednék pest megyében.
55+ házaspárral ismerkednék pest megyében.
+60+70-es hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra,a 8 kerületből,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Van itt hölgy Győr-Mosom-Sopron, Vas megyéből?
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól....$$$$
Sziasztok !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon megbízható ápolt átlagos valós nyitott párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós rendszeres esetleg alkalmi találkozásokra együttlétekhez kényeztetéshez. Ha érdeklődésedet felkeltettem és szívesen vennétek egy borotvált nagyobb intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzenetet és adok elérhetőséget. Köszi !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon megbízható ápolt átlagos valós nyitott párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós rendszeres esetleg alkalmi találkozásokra együttlétekhez kényeztetéshez. Ha érdeklődésedet felkeltettem és szívesen vennétek egy borotvált nagyobb intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzenetet és adok elérhetőséget. Köszi !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...

Holnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens férfi érdekel!
Sziasztok,formás csajjal randiznék aki hosszabb távra keres megbízható partnert.Bajai független pasi vagyok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Debrecenben keresek 45 -55 csinos hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj