ma kesodelutanra keresek 40-50 ev koruli kanos apukát, pesten van helyem
Sziasztok!
November 2-3-4 Keszthelyen leszünk Wellnessben. Keresünk jó programokat, ismerkedési lehetőséget, párral, pasikkal. Kell egy kis flörtölés, ismerkedés, abban is jól akarjuk érezni magunkat, de több is lehet. 48/54 nem együttélő pár vagyunk, de állandó pár, és volt már ilyen kalandunk. A hölgy nálunk teltebb, természetes nagy mellekkel. Ilyen alkatot kedvelő partnert várnánk esetleg.
November 2-3-4 Keszthelyen leszünk Wellnessben. Keresünk jó programokat, ismerkedési lehetőséget, párral, pasikkal. Kell egy kis flörtölés, ismerkedés, abban is jól akarjuk érezni magunkat, de több is lehet. 48/54 nem együttélő pár vagyunk, de állandó pár, és volt már ilyen kalandunk. A hölgy nálunk teltebb, természetes nagy mellekkel. Ilyen alkatot kedvelő partnert várnánk esetleg.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek minden jóra Kaposvár és annak max80 km-es körzetében.
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Hölgyet vagy párt keresek minden jóra Kaposvár és annak max80 km-es körzetében.
Helyem sajnos nincs de szivesen utazom!
Sziasztok ma estére keresek hölgyet párt mindenféle jóra
Mórahalmon van helyem de utazni is birok
Mórahalmon van helyem de utazni is birok
Adatlapom szerinti valaki? Biszex aktív férfi rendszeres titkos szexkapcsolatra? Nyitott gondolkodású kezdőként is írhatsz ha úgy gondolod, hogy az aktív oldal érdekel. Heves m.
Sziasztok! Borsodban van pasi aki szeretne ismerkedni velünk? Írjatok bátran!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

(Nem túl tapasztalt) bi aktív férfit keresek. 40 feletti de 60 alatti korosztályból. Passzív vagyok. Eger és környéke.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok, ma estére négyes gabalyodásra hellyel rendelkező párt keresünk a Dunántúlon! paar20050521@gmail.com
Sziasztok ! Ismerkednék találkoznék Szekszárdi esetleg környéki párral házaspárral kellemes diszkrét tartós kapcsolatra kölcsönös szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Ha szívesen ismerkednétek barátkoznátok egy ápolt diszkrét mindenre nyitott vastag borotvált nagyobb intimmel rendelkező férfival várom privát jelentkezéseteket !
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
Budapesten valaki talizna holnap?ha van helyed meglátogatlak
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
.
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szívesen ismerkednék diszkréten 40-50-es hölggyel, akivel barátságot köthetnék, és erotikus izgalmakat is megélhetnék. Hatvanas úr vagyok
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!