Jó reggelt
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
Van itt Budapesti bi pár?vagy hölgy?
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
+60+70-es hölgyet,párt keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!,...,Bp., és környékéről! ,...keress privátban!
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Nálam jóval idősebb hölgyet keresnék.
Hello!
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Átlagnál kisebb mérettel keresek Budapesten partnert, partnereket.
Ki jön ma este Ráckevére? Várom szóló Hölgy vagy pár,párok jelentkezését. Én 49 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Írjatok rám : tikarus@freemail.hu.
Attila.
Attila.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com

Debrecenbe keresek hölgyeket, elhanyagolt feleségeket vagy párt a hölgy örömére. Nyitott vagyok mindenre.
Sziasztok.Győr vagy környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szia , sziasztok !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Hali
Sajnos 40+ sincs.
Nemhogy 60 :-(
Sajnos.
Én is szivesen lennék jo “barátja” egy 60 as hölgynek.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 10. 12. kedd 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos 40+ sincs.
Nemhogy 60 :-(
Sajnos.
Én is szivesen lennék jo “barátja” egy 60 as hölgynek.

Sziasztok! Kis farokkal csatlakoznék!
60 is 40 fölött van én azt keresek!
40+ 50+ korosztályu hölgyel ki próbálnám a szex minden örömét.

Budapesti 49 éves férfi vagyok,Ráckevére keresek Hölgyet vagy párt a texilmentes szaunaestekre,írjatok rám!
tikarus@freemail.hu.
Üdv:Attila.
tikarus@freemail.hu.
Üdv:Attila.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szex kapcsolatra. Hely szűkséges!
Kaposvár és környékén max 70-80km-ig.
Hölgyet vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szex kapcsolatra. Hely szűkséges!
Kaposvár és környékén max 70-80km-ig.