Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is.
Sárospatak---és környékén (max 50 km) Korban hozzánk hasonló párok--és ffi társaságát keressük ! csak hét közben-és csak nap közben.....

Sziasztok !
Szekszárdon esetleg környékén ma esti találkozáshoz megbízható diszkrét pár házaspár társaságát keresem minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom.
Szekszárdon esetleg környékén ma esti találkozáshoz megbízható diszkrét pár házaspár társaságát keresem minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom.
Sziasztok,hölggyel vagy párral ismerkednék tartós kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szívesen lennék személyes (nem cset) beszélgetőtárs, ha kialakul valami, akkor úgyis megy tovább: Ha pedig nem, akkor is volt pár jó óránk, beszélgetésünk
Minden kötöttség mentes lehetőleg tartós diszkrét kapscolatra vágyom

Ha érzéki erotikára vágytok, nem reszelve szexre,,,
Sziasztok! 55év feletti hölgyet keresek ff nek aki kettesben dugna vele! Minnél.idősebb annál jobb! Köszi
Sziasztok! 45 év feletti intelligens hölgy/ pár társaságát keressük kellemes időtöltés céljából. Kukkantsatok adatlapunkra, amennyiben megtetszettünk szívesen fogadjuk jelentkezésetek. Szép Estét!
masszírozni tudó férfit keresünk
Szegedi pár házibarátja lennék
60-as pasi csatlakozna hölgyekhez, párokhoz
sziasztok. ma este 20:00 utanra keresek testes, izmos/pocakos ferfit, aki szivesen cumiztatna, dugna. van helyem, 10ker. viberen vagy skypeon egyeztessunk, irj elerhetoseget, koszi.
Keresek hölgyet 35-55 éves korig
Én 24 vagyok
Én 24 vagyok
szia csak maeste jó?(
50-s pocakos pasi vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 05. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 05. hétfő 14:56
50-s pocakos pasi vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 05. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4305782)

sziasztok. ma este 20:00 utanra keresek testes, izmos/pocakos ferfit, aki szivesen cumiztatna, dugna. van helyem, 10ker. viberen vagy skypeon egyeztessunk, irj elerhetoseget, koszi.
Sziasztok! Szombaton (10.10.) a Nyíregyházi Plusz1-be swinger házibuliban leszünk! Ki jön?
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!