Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

masszírozni tudó férfit keresünk
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem kellemes időtöltéshez hosszabb távra,párhoz is szívesen csatlakoznék.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok!hparokat keresunk egymaselotti xekxhez!(csere nelkul)de noi bi lehetseges!szabolcs megye ill hajdu!

sziasztok!)
én tudok...))) (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2020. 10. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én tudok...))) (Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2020. 10. 27. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
50-s mackós Bp.i bi pasi vagyok...
ismerkednék hölggyel aki kedveli az ilyen pasikat)
ismerkednék hölggyel aki kedveli az ilyen pasikat)
Sziasztok! Ma este Tompán hölgyet keresek aki benne lenne egy kis kalandban? Sziasztok!
Hölgyet keresek Csorna körnsékény autos kalandra! Ha van kedved irj! Nem fogod meg bánni! Szeretek
Hölgyem!
Lehetek a szeretőd, partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom, és nem csak az ágyon....de nem mindenáron. 69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj
Lehetek a szeretőd, partnered?
- Én ápolt férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Tartós szeretkezős kapcsolat, rendszeres találkozásokra vágyom, és nem csak az ágyon....de nem mindenáron. 69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj
Tolna Somogy megyében ismerkednék!
40/185/88 apolt pasi vagyok!
40/185/88 apolt pasi vagyok!
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből..

Sziasztok. Nagykanizsán vagy környékén keresek anyagiaktól mentesen szolgálható hölgyet.
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Sziasztok! Holnap (szombat) estére keresek hölgyet vagy párt bpn egy kis kalandra de tartós is lehetne ha úgy alakulunk! Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék !
34/40 Pár ma estére keresünk masszőr pasit max 44 éves körig Hatvan és max 50km körzet viberen folytatjuk.
Hölgyet vagy pár hölgy tagját masszíroznám.
párt meglátogatnánk, párnacsatára
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből...