Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon.
Holnap 9-15 között szopnék Lajosmizsén

Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!
+50+60+70-es hölgyet keresek,egy kis masszázsra,beszélgetésre,...,és amit még szeretnél!!!
keress privátban!!!
keress privátban!!!
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!

Sziasztok!
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából Kecskeméten vagy reális távolságon belül. Érdeklődés esetén itt megtalálsz üzenetben.
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából Kecskeméten vagy reális távolságon belül. Érdeklődés esetén itt megtalálsz üzenetben.
Szép napot.
Még mindíg. Adatlapom nem titkos.
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám, és megbeszélünk mindent. (Csak bátran)
Még mindíg. Adatlapom nem titkos.
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám, és megbeszélünk mindent. (Csak bátran)

Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra! Helyem nincs, utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
Holnap napközbe olyan pár aki szívesen fogadna sportos alkatú pasit?
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Írj bátran minden megoldás érdekel! Bács M és kk
Sziasztok! Holnap estére!! keresünk(05.21) szimpátia alapján párt,lányt esetleg pasit.Mi heterók vagyunk.Kizárólag arcképes fotó alapján választunk! Ha nem mered vállalni magad vagy magatok,ne írj! Adatlapot mindenképp olvass!
Keves Hölgyeim! Újra elérhető vagyok és továbbra is ajánlom képzett masszőrként a kényeztető masszázsomat a Balaton környékén, remélem felkeltettem érdeklődésedet és találkozunk saját, megszokott környezetedben, ahol és akkor minden rólad szól majd, legyen az kényeztető- vagy akár jónimasszázs.
Szép napot!!
Szép napot!!
Csongrád megyéből keresek hölgyet, vagy párt, extrák megélésére...
Hozzánk hasonló párt keresünk hétvégére egy kis gabalyodásra. Helyünk van.
Sziasztok.
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Jó estét.
50 vagy 50 felett hölgyet kényeztetés céljából
vajon találok itt?
Jelentkezzen hogy gyönyört élvezetet nyujthasssk neki.
50 vagy 50 felett hölgyet kényeztetés céljából
vajon találok itt?
Jelentkezzen hogy gyönyört élvezetet nyujthasssk neki.

Imádok szopni, nyelni, nyalni, és még sok mindent szeretek. AKTÍV srácokat keresek! Érd-Bp. és környékéről? Valakik? Írj üzit!!
Sziasztok vékony bi nő lenne komolyabb kapcsolatra?
Sziasztok!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!
49éves,független nem dohányzó férfiként keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatot egy hölgy vagy pár személyében!
Helyem nincs de szivesen utazom Kaposvár és annak 80km-es körzetében! Diszkréció,ápoltság alap!