Sziasztok
Csütörtökre keresnek aktívat hellyel. Pasi vagy pár. Hely kell.
Csütörtökre keresnek aktívat hellyel. Pasi vagy pár. Hely kell.
Sziasztok. 45+férfit keresünk az adatlapunk alapján
Aki Budapesten szopatna az írjon, helyem van ha csak kiverni szeretnéd előttem vagy, hogy fejjelek meg az is oké.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
40 es,figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Sziasztok,hosszabb távra keresek hölgyet vagy párt rendszeres találkákhoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Napközben szopnék a 11 ker.-ben. Hely van.
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...irjatok.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Ha lenne olyan PÁR akit érdekelne a pünkösdi hétvégén egy kis gabalyodással egybekötött balatoni szórakozás kérjük az privátban érdeklődjön . Mi az adatlapunknak megfelelő pár vagyunk.
Megismerkednék olyan hetero,nős úrral akit izgatna ha egy igényes fiatal ápolt srác orálisan kényeztetne miközben megnézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van!Pestmegyei vagyok.Diszkréció garantált!
Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok. Kecskeméten és kkr találkoznék, kedves komoly, hölggyel párral akár egy italra is.
Szegedi pár házibarátja lennék
+50+60+70-es hölgyet vagy párt keresek,hosszú távú szexkapcsolatra!!
Ha ilyen vagy,keress privátban!!
Ha ilyen vagy,keress privátban!!
Szia engem szophatsz ha úgy van
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2021. 05. 13. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 13. csütörtök 16:38

Olyan pasit keresek akit időnként szophatnék, diszkrét titkos szexkapcsolat. Ha anoním szeretnéd maszkban is csinálhatjuk. Játékszereimmel is kényeztetlek ha akarod. Flash light, vibrációs pénisz maszírozó
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek hölgyet vagy párt.Napközben is ráérek.
Sziasztok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !