Sziasztok, 40-es pár aki ffit keres? Baráti szexkapcsolat?
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Olyan +60+70-es hölgyet keresek Bp.-ről aki hosszú távon partnerem lenne,és aki mer találkozni is!
60+70-es hölgyet keresek nyalakodásra,és nagy dugásra!!
Bp-i pár keres férfit nov 5.-re estére.
Sziasztok ! Ismerkednék találkoznék megbízható nyitott Szekszárdi vagy környéki párral házaspárral. Választ privátba.
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok
Budapesti 49 éves vékony sportos pasi vagyok.Velem egykorú vagy idősebb hölgyet vagy párt keresek.Enyhe bi belefér de nem feltétel.Borotvált szépfarku pasi vagyok
Makó és környékén keresnék 50-60 as párt vagy hölgyet ! 50 éves pasi vagyok!
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
pesten ma este 40 feletti ferfi? van helyem
Sziasztok!
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
Szakképzett gyógymasszőrrel ismerkednék,Baranya,Somogy megye.
Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.

Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

60 év fölötti igényes hölgyek jelentkezését várom! Adjuk meg egymásnak az élet legjobb bizsergető érzését. Szexuális vágyak teljesüljenek!

Biszex aktív férfit keresek rendszeres titkos szexkapcsolatra. Heves m és környéke.