Szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Fogadni tudó párunkat keressük.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szopnék Bp. Helyem van 39 éves magas férfias vagyok. Lakás glory hole is lehet anoním ha úgy akarod
Sziasztok. Péntek este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés, iszogatás. A többi pedig alakul
Sziasztok,Bajai független,kultúrált pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra.
holnap a délelőtti órákban Lajosmizsén cumiznék, popsit nyalnék, hely van
spermát nyelem

spermát nyelem

kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem baráti kapcs is benne van hosszabb távon
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
A többit privátban
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
A többit privátban
Sziasztok !
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi vagy környéki kedves korrekt párral házaspárral hölggyel kellemes tartós diszkrét szexkapcsolatra. Ápolt átlagos diszkrét férfi vagyok borotvált vastag nagyobb intimmel. Ha szívesen ismerkednétek privát üzenetben megbeszéljük.
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi vagy környéki kedves korrekt párral házaspárral hölggyel kellemes tartós diszkrét szexkapcsolatra. Ápolt átlagos diszkrét férfi vagyok borotvált vastag nagyobb intimmel. Ha szívesen ismerkednétek privát üzenetben megbeszéljük.
40 es heteró párként fiatal fiút fogadnánk,Szerda 17 este....Veszprém megye Ajka!!!
Sziasztok.
Hétvégén szívesen találkoznák, valóban hármas élményekre vágyó párral!
Szalkszentmártonba helyem is lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Csak akik, kölcsönös szimpátia esetén komolyan is gondolják!
Hétvégén szívesen találkoznák, valóban hármas élményekre vágyó párral!
Szalkszentmártonba helyem is lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Csak akik, kölcsönös szimpátia esetén komolyan is gondolják!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Idősebb pàrral ismerkednék
60 is a negyven fölött van! 60 év fölötti szex éhes hölgyet keresek!
Budapesten bi pasit keresek,ne légy macis,vagy bi párt
Sziasztok. Péntek este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis beszélgetés iszogatás. A többi pedig alakul
60 év fölötti hölgyel ismerkednék! Bp.,és környéke előny!
Hosszú távra keresek és bizalmasan! KERESS privátban!
Hosszú távra keresek és bizalmasan! KERESS privátban!