Sziasztok, 35+os csajszival beszelgetnék, ismerkednék.
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre. .
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre. .
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Sziasztok! Bi pasit ,bi csajt keresünk ma vagy holnap estére Hatvanban.Este 10 után érünk rá tehát nem baj ha van a munkaadódtól papír
Férfi partnernél elvárás a max 15cm méret ,Első alkalommal csak orál mindenki mindenkivel.Diszkréció ,ápoltság ,tisztelet az alap.Jelentősen gyorsíthat a dolgokon ha fotóval a goldenmilf40@gmail.com -on jelentkezel.

Hölgyeim! Odaadó cicimánként hatttalmas, nehéz melleket szopnék, kényeztetnék. Akit izgat ez az élvezeti forrás, keressen bátran! Kebelcsókjaim!
kebellovas@freemail.hu
kebellovas@freemail.hu
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat is lehetséges, ha...

Ismerkednék 40-es csajszival, lehetőleg egyedülállóval.
Én 24 éves, sportos-átlagos.
Nézd meg a képeimet itt, és írj ide, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Én 24 éves, sportos-átlagos.
Nézd meg a képeimet itt, és írj ide, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Kedvesemmel közösen keresünk egy nagyon érzékeny és az érzékiség iránt vonzódó bi hölgyet, aki szívesen részt venne egy érintésközpontú, teljesen egyenrangú hármasban, egy most nyitó hölgytaggal, mindhármunk gyönyörűségére. Szép, telt kebleknek nagyon örülnénk. Hely van. dtnemma0@gmail.com címre tudsz írni
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok !Tapolca Keszthely környékén ismerkednék ,párok 40 +hölgyek??
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat is lehetséges, ha...

Forró negyven feletti csajszival leveleznék-ismerkednék
Én 24. vorosmikulas126@gmail.com
Én 24. vorosmikulas126@gmail.com
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok.
Holnap délelött hölgy, vagy pár Szalkszentmárton és 50 km es körzetéből, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasit keresnénk?
Holnap délelött hölgy, vagy pár Szalkszentmárton és 50 km es körzetéből, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasit keresnénk?
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem tartalmas,hosszabb távú kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
35-55 éves korig keresek egyedülálló hölgyet, egyelőre levelezésre, képcserére, ismerkedésre, izgalmas témákra.
Én 25 éves átlagos-sportos testalkatú budapesti srác vagyok. 175/70. Vagy itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Én 25 éves átlagos-sportos testalkatú budapesti srác vagyok. 175/70. Vagy itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
sziasztok
pest megyében ismerkednék telt duci hölgytagú párral
pest megyében ismerkednék telt duci hölgytagú párral
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből.