Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Sziasztok! Hatvan, Gyöngyös környékéről keresek telt idomú nőt. Ma és holnap estére! Helyem van. Megtalálsz a lalunda61@gmail.com címen.
Sziasztok! Nyugdíjas korú hölgyet, párt keresek sok mindenre nyitott vagyok

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Ma este kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem baráti kapcs is benne van hosszabb távon
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Debrecen környékéről valaki
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Sziasztok, holnap kedden Bükfürdő wellnessbe keresek párt lányt akiikkel szórakozhatnánk együtt
Szép napot.
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok.
Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
Üdv. Albert
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok.
Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
Üdv. Albert
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk pasikkal-lányokkal-párokkal-hölgyekkel! Fogadni tudunk!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.
Szopnék ma Bp. Helyem van 39 éves magas férfias vagyok, diszkréció adott elvárt. Lakás glory hole is
De mire SZexelni Nem akartok csak hirdetitek magatokat Falusi lomizó vagy tudja ezt mindenki Rólad/rólatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 14. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 06:32
Törölt felhasználó (4375332)

Sziasztok! Szivesen ismerkednénk pasikkal-lányokkal-párokkal-hölgyekkel! Fogadni tudunk!
Szia! Szeretnénk veled találkozni! Kérlek mond hová menyünk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 14. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 10:01
Törölt felhasználó (4435502)

De mire SZexelni Nem akartok csak hirdetitek magatokat Falusi lomizó vagy tudja ezt mindenki Rólad/rólatok
Szopni imadot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok!Heves megyéből(Hatvan és Gyöngyös között ) ismerkednék idősebb(70 korig) hölggyel,párral diszkréten lehetőleg hosszú távon(alkat nem fontos,szeretem a telt,molett,bbw nöket)
Sziasztok
Szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget keresek, akivel lehet beszélgetni, ismerkedni, kor nem számít, lényeg, hogy meglegyen a szenvedély, és a kémia.
Írj itt, vagy receptrefelirva@gmail.com-on megtalálsz.
Szingli nőt, vagy elhanyagolt feleséget keresek, akivel lehet beszélgetni, ismerkedni, kor nem számít, lényeg, hogy meglegyen a szenvedély, és a kémia.
Írj itt, vagy receptrefelirva@gmail.com-on megtalálsz.
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok. Sopron és környékén keresek vékony kis mellű , kis popsis hölgyet, aki szívesen élvezkedne egy szerényebb méreten, nem baj ha nálam idősebb vagy. Én 52 éves nem rossz pasi vagyok. Írj bátran.
feri196906@citromail.hu-ra
feri196906@citromail.hu-ra
Sziasztok. Biszex lányt keresünk. Nem párt!