sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít ill szopni imádó ffit
Sziasztok,csinos hölggyel,vagy jó fej párral randiznék rendszeresen.Bajai független,jó megjelenésű pasi vagyok.
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….Irjatok
Köszi
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….Irjatok
Köszi
Sziasztok!
Párként párt keresünk, lehetőleg nem egy alkalomra. Időbeosztásunk elég ad-hoc jellegű, de mihamarabb a személyes találkozást preferáljuk. Aktképeket nem küldünk senkinek, de nem is várunk cserébe
Szeretünk kirándulni (nem teljesítménytúrázni), utazni, szeretjük a termálvizeket, a jó ételeket. Nem dohányzunk.
Hátha itt van a másik "felünk"
Párként párt keresünk, lehetőleg nem egy alkalomra. Időbeosztásunk elég ad-hoc jellegű, de mihamarabb a személyes találkozást preferáljuk. Aktképeket nem küldünk senkinek, de nem is várunk cserébe

Szeretünk kirándulni (nem teljesítménytúrázni), utazni, szeretjük a termálvizeket, a jó ételeket. Nem dohányzunk.

Sziasztok ! Írtunk!
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 10. hétfő 18:42

Sziasztok!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Kizárólag holnap és holnapután estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
*28 éves
Kizárólag ma és holnap estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!
Sziasztok. Tudom szinte lehetetlen ennyi erővel a lottó ötös számait is kérhetném.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
+60+70-es hölgyet,párt keresek hoszú távú kapcsolatra,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!
Sziasztok! Nyugdíjas hölgyet, párt keresek aki szereti a kényeztetést

Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.Bajai jó megjelenésű,megbízható,független pasi vagyok.