nem nektek akartuk,bocs
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
+60+70-es hölgyet,párt keresek hoszú távú kapcsolatra,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Budapesten és környékén keresek idősebb Hölgyet, aki megnézné ahogy kényeztetem magam és elélvezek. Segíteni nem muszáj, persze, ha csak nem akarsz. Helyem van, de autóban vagy a szabadban is megoldható. Írj üzentetet. 28F
Cegléd és környékén ismerkednék Hölggyel ! Akár hosszú távra, akár kalandozásba. írj ismerjük meg egymást
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék tartalmas együttlétre kellemes kényeztetésre. Ha szívesen vennétek társaságom akkor várom privát jelentkezéseteket.
Ma estére Szekszárdon párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék tartalmas együttlétre kellemes kényeztetésre. Ha szívesen vennétek társaságom akkor várom privát jelentkezéseteket.
Holnap, holnapután és csütörtöki nap valamelyik estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Persze ha van olyan itt!
szia PÉter vagyok
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 14:17

Holnap, holnapután és csütörtöki nap valamelyik estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet mindenföldi jóra. De elsősorban szex érdekel, ha téged is akkor egymást keressük. Csak az a piszkos fantázia szabjon határt mindennek.
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Írj ha te is így gondolod és élvezzük a testi örömöket.
feri196906@citromail.hu
Sziasztok.
45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Nőt párt keresünk lanyos jatekokra kor alkat nem számít
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek potens partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
+60+70-es hölgyet,párt keresek hoszú távú kapcsolatra,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szabolcs M.Nyiregyháza,keresek 6O-7O-es hölgyet,párt,ffit,masszázásra.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com