Pécsen, Pécs környékén, hétköznap, napközben szabadidővel és esetleg hellyel rendelkező hölgyekhez párokhoz beszállnék.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Keresnék jó kövér nőt páromnak aki szereti a szexet ! Kor nem számit csak ő menne szexelni ! Üdv Hilda
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!Szívesen beszélgetek ismerkedek.Ki tudja akármi lehet belőle.Van egy régi mániám a szex mániám.üdv
Nyíregyházi, 40 körüli nő ismeretségét keresem. Ismerkedés, csevegés, majd kölcsönös szimpátia esetén más szintekre lépés...
32 éves nyíregyházi, értelmiségi férfi vagyok. Minden levelet szívesen fogadok.

Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti ,kölcsönös vonzalom esetén párcserérés élvezetre ,női bi előny de nem feltétel.. Privát leveleket várunk.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Szívesen ismerkednénk olyan párral, ahol a saját kapcsolatuk is rendben működik ez pedig egy barátság/fűszer.
Van képünk (akt nincs), levélcímünk, telefonszámunk.
Létezünk

Van képünk (akt nincs), levélcímünk, telefonszámunk.

Debrecen környékéről valaki?
ja persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 03. vasárnap 07:47

Törölt felhasználó (4320312)
VIP

Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti ,kölcsönös vonzalom esetén párcserére ,női bi előny.. Privát leveleket várok.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.
Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti ,kölcsönös vonzalom esetén párcserére ,női bi előny.. Privát leveleket várok.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.
Sziasztok Szilárd vagyok,
34 éves vállalkozó Szeged-Budapestről, fiatalos - sportos testalkattal.
Azért regisztráltam az oldalra nemrégiben, hogy komoly s egyben játékosságra, igényes erotikára, flörtre, jó és tartalmas beszélgetésre nyitott nővel, vagy párral ismerkedjem.
Olyan nőt vagy párt keresek akiknek van igényük, és hasonló dolgokat keresnek mint én, pl. egy kellemes borozás melletti flört, viccelődés-egymásra hangolódás is vitális része egy ismerkedésnek.
Jelszó: Szimpátia-kémia és diszkréció
(Kizárólag heteró alapon)
Magamról pár szót, sokat utazom, relative sok szabadidővel rendelkezem, rendszeresen sportolok, nem dohányzom.
A nagy számok törvénye nem érdekel, a mínőség sokkal fontosabb, és nem aznap sebtiben megbeszélt találkozókat keresek.
A fentiekben részletezett nővel, párral ismerkednék szívessen.
Üdvözlettel, Szilárd
34 éves vállalkozó Szeged-Budapestről, fiatalos - sportos testalkattal.
Azért regisztráltam az oldalra nemrégiben, hogy komoly s egyben játékosságra, igényes erotikára, flörtre, jó és tartalmas beszélgetésre nyitott nővel, vagy párral ismerkedjem.
Olyan nőt vagy párt keresek akiknek van igényük, és hasonló dolgokat keresnek mint én, pl. egy kellemes borozás melletti flört, viccelődés-egymásra hangolódás is vitális része egy ismerkedésnek.
Jelszó: Szimpátia-kémia és diszkréció

(Kizárólag heteró alapon)
Magamról pár szót, sokat utazom, relative sok szabadidővel rendelkezem, rendszeresen sportolok, nem dohányzom.
A nagy számok törvénye nem érdekel, a mínőség sokkal fontosabb, és nem aznap sebtiben megbeszélt találkozókat keresek.
A fentiekben részletezett nővel, párral ismerkednék szívessen.
Üdvözlettel, Szilárd

Biszex és vagy melegpár barátságát keresem üdv Péter.
Ma esterebkeresnenk bevallalos part, helyunk van.
Szia , sziasztok !

Nőt.
- független, ápolt korrekt férfi vagyok
nem dohányzom,
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
- független, ápolt korrekt férfi vagyok
nem dohányzom,
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat. Hátha van olyan aki elolvassa és magára ismer...
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.