Békés megyében idős elhanyagolt nővel szeretnék sexelni.
Lehet 60 feletti is jóval.
Max. diszkréció és ápoltság ami fontos.
Lehet 60 feletti is jóval.
Max. diszkréció és ápoltság ami fontos.
Sziasztok,hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távra.Helyes,fiatalos negyvenes pasi vagyok.Baja és környéke.
Sziasztok. Kecskeméti hölggyel párral ismerkednek. 36-éves igényes,és sok mindenre vevő vagyok. Szép napot.Puszi
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat.
Hölgyet keresek, - egyenlőre levelező kapcsolatra, aztán bármi is lehetséges! -
Én magányos egyedül élő ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, egzisztenciálisan rendezett körülmények közt egyedül élek.
Csak fotóval írj!
üdvözlettel: Gábor
levelezve6@gmail.com
Én magányos egyedül élő ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, egzisztenciálisan rendezett körülmények közt egyedül élek.
Csak fotóval írj!
üdvözlettel: Gábor
levelezve6@gmail.com

Törölt felhasználó (4279722)

Ha esetleg valaki, valahol

Ha esetleg valaki, valahol

Sziasztok
Budapesti hölgyet vagy párt keresek
Budapesti hölgyet vagy párt keresek
Ápolt, kulturált bi férfit ,bi csajt ,bi párt keresünk Hatvan és környékéről. Privát leveleket várunk!Esti órákban 22 óra után érünk rá csak ezért is keresünk inkább a közelünkből.Kisebb vagy max.átlagos mérettel keresünk. Leveleket elképzelést ,fotó az oralpar808@gmail.com címre várjuk

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ápolt, kulturált bi férfit keresünk Hatvan környékéről. Privát leveleket várunk!
Ápolt, kulturált bi férfit keresünk Hatvan környékéről. Privát leveleket várunk!
Debrecenből valaki?
Szép szombatot!
Mai,izgalmas találkára keresnék hölgyet/párt.Lehet 2-es,3-as felállás,feleség(partner) kölcsönadás,
minden izgalmas és komolyan gondolt elképzelés érdekelne
Nem kell manöken alkattal rendelkezni, de ápolt külsővel és intelligenciával viszont igen! Lehet az érettebb korosztályból is,legyen elképzelésetek.
Én egy ápolt,önmagára igényes,intelligens pasi vagyok túlfűtött vágyakkal megáldva!
Eger+80 km-es körzetében elkocsikázok,helyem nincs.
Mai,izgalmas találkára keresnék hölgyet/párt.Lehet 2-es,3-as felállás,feleség(partner) kölcsönadás,
minden izgalmas és komolyan gondolt elképzelés érdekelne

Én egy ápolt,önmagára igényes,intelligens pasi vagyok túlfűtött vágyakkal megáldva!

Sziasztok! Hétvégénk kellemes eltöltésére keresünk párt!! 4 es gabalyodást,párcserével,lányos játékokkal fűszerezve!(CSAK PÁRT!!PASIT NEM!!) Fogadni nem,de utazni tudunk,akár apartman, szállás is ok! Továbbiak az adatlapunkon. Privát üzeneteket várunk! További szép napot mindenkinek! N&K
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Veszprém környékéről keresünk 40 heteró párként fiut helyed legyen.
Sziasztok !
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
Még mindíg keresek egy párt,az ország bármelyik részéről !!
szolló hölgytöl használt bugyit elfogadok ,