Péntek (Márc. 06) estére keresek hölgyet, párt hancúrozásra. 40-es megbízható pasi. Barcika / Miskolc környéke. Fogadni és utazni is tudok.
Helló.Lánnyal,párral ismerkednék.Fogadni nem,de utazni tudok.Üdv.
Sziasztok! Férfit keresünk feleségem mérhetetlen sexuális vágya kielégitésére. Szeresd a telt idomokat

Nőt párt keresek kor alkat nem számít szeretek nyalni te meg szeresd szopni Szered ha dugnak
Helló.Lánnyal,párral ismerkednék.Fogadni nem,de utazni tudok.Üdv.
Szombat este(03.07) Zalakaroson leszünk. Programajánlatokat privátban várunk !
Sziasztok !
Szombat estére mindenre nyitott pár/házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon vagy környékéről kellemes kényeztető szextalira. Írj privát üzenetet !
Szombat estére mindenre nyitott pár/házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon vagy környékéről kellemes kényeztető szextalira. Írj privát üzenetet !
Párt keresünk 40-65rv között alkat nem számít
Értelmes, szabadidővel is rendelkező párt keresünk, bi lánytaggal.
Szóló férfiakat nem keresünk és intim képeket sem küldünk, de nem is kérünk. Telefonos beszélgetés tali előtt mindenképpen szükséges
Egyébiránt mindíg vidám, jó kapcsolatban élő fiatalos pár vagyunk

Egyébiránt mindíg vidám, jó kapcsolatban élő fiatalos pár vagyunk

Dunaújvárosi hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok! Szombat estére keresünk egy jó kiadós hámas sexre férfit. Privatba írjatok
Sziasztok!
40 es,figyelmes,értelmes férfit keresek,március 06 vagy 07. én,egy kellemes esti randihoz.
40 es,figyelmes,értelmes férfit keresek,március 06 vagy 07. én,egy kellemes esti randihoz.
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ffit keresünk nő örömére 40-65ev között Salgótarján kornyeke
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...ami nektek elfogadott nekem meg felel...30 40 km is

Szolnokon keresek biszex partnert

Hölgyet keresek, szeretkezésekre akár rendszeres találkákkal.
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, akár itt lakhatással is ....
levelezve6@gmail.com
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, akár itt lakhatással is ....
levelezve6@gmail.com
Kecskeméten ismerkednék.
Szia! szívesen ismerkedünk , közös szex élmény reményében.