Unatkozó hölgyet keresek, ma is ráérek.
Kecskeméten nagymellű nőt csöcsörésznék! Írj privátban!
Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok sokaig nyalni
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!!!!! Csak a közelből keresek !!! Diszkrét vagyok !!!!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra.
50 60plusszos párt keresek minden jóra. Lehet bisex is. Részletek privátban
40 feletti elhanyagolt férj vagyok partnert keresek hosszú távra esetleg házibaràt lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
Sziasztok.10,29 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék,
minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
minden téren a környékemen, rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Sziasztok!
50 év feleti párral ismerkednék pest megyében duci alkat előny.
50 év feleti párral ismerkednék pest megyében duci alkat előny.
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
Sziasztok, hosszabb távra keresnék csinos csajt rendszeres randikhoz.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős programok is lehetségesek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!!!
Kis farkú bi pasit keresünk elsősorban orál mindenki mindenkivel felálláshoz.Fontos a kis méret! ( max.13cm) Lehetőleg a közelünkből keresünk mert csak az esti órákban érünk rá de sajnos akkor is korlátozott idővel.Ápolt kulturált esetleg irányítható bi uni pasit keresünk.Szex sem kizárt smile . Jelentkezés fényképpel intim és lehetőség szerint test ,arc az adatlapon megadott email címen lehet. Szép napot mindenkinek!
Megbízható,érzéki férfi keresi hölgypartnerét.
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.