Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
40-es férfi keres szexelni való hölgyet tolna megyéből imádom a duci nőket!!!

Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Sziasztok! Baján két heteró jó adotságú jóbarát keres hölgyet vagy párt hölgy dupla kényeztetésére.Diszkrét hely van. Privátba írjatok!
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,hetero pár ismeretsége is érdekelne rendszeres randikhoz.Bajai helyes negyvenes,fiatalos pasi vagyok.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok!64 ok lenne!?Holnap összehozhatjuk!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Monor környékén keresnék párt....minden megoldás érdekel...
A héten párnak tudok biztosítani helyet. Bp-en. Kukkolásban benne lennék.Szeretnék már megismerkedni valakivel innen.
Sziasztok!
Őszinte,önkritikus,nyitott gondolkodású emberekkel ismerkednénk.
Őszinte,önkritikus,nyitott gondolkodású emberekkel ismerkednénk.
Sziasztok! bi,hetero párt, hölgyet keresek. Kecskemét és kkr. Szép napot! puszi
40-es Férfi vagyok sokat vagyok egyedül szeretem a telt nőket is szexelő hölgyet keresek tolna megyéből!!!

Szia pár van egy jó 3-ás
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 28. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 17:33

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok
Biszex érdeklődésű értelmes partnert keresek
[#finom
Biszex érdeklődésű értelmes partnert keresek

Eger és környéke férfias bi aktív pasit keresek, kezdőt is, 40 felett .
Passziv partnert keresek
Azt persze
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 65 plusszos pasit keresünk
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Sziasztok holnap reggel 8 tól 15 ig rá érek fogadni és utazni is tudok ,40 éves sportos férfi.....hetero alapon,.....privi...
Október 14-én az esti órákba párnak helyet tudok biztosítani!
Hölgy jelenkezését is várom!
Akár csak nézőként vagy szimpátia esetén besegítek!
Hölgy jelenkezését is várom!
Akár csak nézőként vagy szimpátia esetén besegítek!