Nem hiszem, hogy eredményes, de:
Eger és környéke férfias aktiv bi pasit keresek, üzenetet irj
Ma késő délután indulok Sárvárra szaunázni és partnernőt keresek! (esetleg párt és csak szauna)
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Hétfő este bi pasi a közelből meglátogatna minket?Uni átlagos ,kisebb méret előnyt jelent!
Okt. 14 -re keresek párt az esti órákba! Csak fogadni tudlak benneteket!
Sziasztok!! nagyon szimpatikus pár vagytok)))
s imádom sex közben a videózást/fotózást)) csak sajna túl messze vagyok((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 09:32
s imádom sex közben a videózást/fotózást)) csak sajna túl messze vagyok((( (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779682)

Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Bocsi...elnéztük a távolságot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Bi pár???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 04. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Ma du. vagy este felé lánnyal,párral ismerkednék.
Budapesti 35 ev feletti aktiv beallitottsagu bi partnert keresek. Legyel igenyes es egeszseges, nem hatrany ha macis vagy. En 184 80 bb 29 ev 15cm, enyhen bi igenyes fiu. Csepel es kornyeke most elonyben
Tudom, hogy kb 0,5 % az esélyem, de hátha...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Természetes szőrzetű biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak.
(Nyilván a fazonos, vagy a szőrtelen sem kizáró ok)
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi, aki mindig nedves... Sorozatos, remegős orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll...
Ma estére keresek olyan férfi-nő párocskát,akik szivesen cumiznának egyszerre ! Régi vagyam ez ! Helyem van a 7.kerületben !
Sziasztok!
Debrecen és környékéről ismerkednék nővel, vagy párral! Akár ma is ráérek!
Üdv.:Péter
Debrecen és környékéről ismerkednék nővel, vagy párral! Akár ma is ráérek!
Üdv.:Péter
Sziasztok!
Kedves 40+ 50+ 60+ hölgyek ismeretségét keresem, napközbeni huncutkodáshoz!
Sármos, ápolt, vidám ember vagyok. Képet nem kérek és nem is küldenék, mivel nem kívánom a komolytalan képgyűjtögetők idejét pazarolni! smile
Amennyiben komolyan gondolod, adj egy esélyt: szívesen meghívlak egy jó kávéra!
Akkor és ott, vagy megvan a kölcsönös szimpátia vagy sem.
Ha esetleg megtisztelsz egy mobilszámmal: kulturált és bármely szituációban vállalható módon jelentkezem.
Értem a Nem szó jelentését is! smile )
Főleg Budapest és vonzáskörzete lenne szuper!
Megtisztelő válaszodat kérem a koncimaci@gmail.com email címre küld el!
Puszim:
Konci
Kedves 40+ 50+ 60+ hölgyek ismeretségét keresem, napközbeni huncutkodáshoz!

Sármos, ápolt, vidám ember vagyok. Képet nem kérek és nem is küldenék, mivel nem kívánom a komolytalan képgyűjtögetők idejét pazarolni! smile
Amennyiben komolyan gondolod, adj egy esélyt: szívesen meghívlak egy jó kávéra!
Akkor és ott, vagy megvan a kölcsönös szimpátia vagy sem.
Ha esetleg megtisztelsz egy mobilszámmal: kulturált és bármely szituációban vállalható módon jelentkezem.
Értem a Nem szó jelentését is! smile )
Főleg Budapest és vonzáskörzete lenne szuper!
Megtisztelő válaszodat kérem a koncimaci@gmail.com email címre küld el!
Puszim:
Konci
Budapesti 35 ev feletti aktiv beallitottsagu bi partnert keresek. Legyel igenyes es egeszseges, nem hatrany ha macis vagy. En 184 80 bb 29 ev 15cm, enyhen bi igenyes fiu.
Párommal szeretnénk kipróbálni a hármas,cuckold, vagy esetleg a párcserés szexet. L/40 telt testalkatú, F/42 sportos, izmos testalkatú Olyan max 30-45éves pasik, párok jelentkezését vàrjuk, (elérhető távolságon belül) akik szeretik az arányosan TELT, DUCI( 90+)idomokat, és szivesen bevezetnének minket a hármas szex örömeibe!(enyhe bi aktiv pasi talán beleférhet ) Normális, ápolt,önmagára is igényes, inteligens,kommunikatív pasik ,párok jelentkezését várjuk. A többit privátban! TÉNYLEG CSAK OLYAN PASIK, PÁROK IRJANAK AKIK SZERETIK A HUSI NŐKET!!!!Fényképes Bemutatkozásokat,ide kérnénk
kivancsi5350@gmail.com
kivancsi5350@gmail.com
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk,barátkoznánk.
Szívesen ismerkednénk,barátkoznánk.