Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Ffit leresunk 3mas szexre
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit.
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..

Sziasztok,Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék,akik hosszabb távra szeretnének megbízható partnert.
Sziasztok Hajduban keresek egy 50+not vagy part egy laza de hoszutavu kapcsira
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek rendszeres autós talira. Bi előny!
aloha!)
50-s mackós pasivagyok szívesen ismerkednék korombeli Hölggyel.. párral..))
50-s mackós pasivagyok szívesen ismerkednék korombeli Hölggyel.. párral..))
Szivesen taliznék rendszeresen pénteken 40es 50es anyukával lazán DEBRECENBEN .40ÉVES PASI VAGYOK .LECSIZÜNK, UTÁNA MEGLÁTJUK.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok !
Szekszárdon pár/házaspár barátja lennék diszkrét szexkapcsolatra. Válaszotokat privát üzenetben várom !
Szekszárdon pár/házaspár barátja lennék diszkrét szexkapcsolatra. Válaszotokat privát üzenetben várom !
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
V / S / W
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
V / S / W
Idösebb hölgyet keresek, beszèlgetèsre, irogatásra, kamerázàsra
érett hölgyel beszélgetnèk
ha van kedved, irj üzenetet, üdv

MA Békés megye Orosháza környékén valaki?
Kezdő passzív vagyok! Jó lenne ha valaki kezelésbe venné a popsimat!
Kezdő passzív vagyok! Jó lenne ha valaki kezelésbe venné a popsimat!
Tisza Tó környékéről keresünk megbízható, normalis kommunikatív, értelmes pasit, aki csatlakozna egy egymást szerető házaspárhoz... L40 arányosan telt( 90+) F42 sportos, izmos ....( Enyhe bi aktiv belefér, de nem feltétel) ... Aki úgy gondolja, hogy eme feltételeknek megfelel, az keressen minket a kivancsi5350@gmail.com címen, egy fényképes bemutatkozással... Üdv M&L
+50+60+70es korosztályból keresek hosszú távra partnert,..Bp. és környékéről,...alkat nem számít ,..diszkréció igen,..ha neked fontos!! Keress privátban!!
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Kaposváron valaki???