Feleség dupla orális kényeztetésére keresünk kisebb vagy átlagos méretű pasit. A játék kedvéért a bi előny! Közelünkből keresünk max 30-40 km ápolt gyengéd diszkrét férfi személyében.
Ma estére keresek Tatabányán vagy környékén élő lányt vagy párt. Helyem van, de utazni is tudok. Választ privátban várok! Köszi! Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden megoldás érdekel...
Sziasztok!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,megbizható,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,megbizható,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
holnap delelött és ma este hölgyet massziroznék..és stb
Holnap kora délután nővel, párral ismerkednék!
Ápolt 38/185/88 pasi vagyok.
Székesfehérvár és környékéröl..
Ápolt 38/185/88 pasi vagyok.
Székesfehérvár és környékéröl..
Fejér megyeben idős hölgyet kenyesztetnek
Van itt macikedvelo pasi Nagyhegyes és Hajdúszoboszló kornyeken?
Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Ma estere keresünk part, egymás előtti játékra, hely van Pesten.....
Sziasztok, nem dohányzó biszex házibarátot, vagy mindkét fél részéről biszex párt keresünk.
Sziasztok,hölgy vagy pár társasága érdekelne,akik állandó partnert szeretnének hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
Halihó. Vasárnap napközben a 20. kerületben töltök egy pár órát. Helyem van. Valaki találkozna velem???
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén tartós rendszeres találkozásokra pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Szekszárdon és környékén tartós rendszeres találkozásokra pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk
Örülj neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 12:10

Törölt felhasználó (1654392)

Sajnos csak 52 vagyok...
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Sziasztok. 50-és pasiként szívesen megismerkednèk hölggyel vagy párral. Sok szabadidővel és hellyel is rendelkezem. Nyitott vagyok sok dologra, viberen is ismerkedhetünk. Köszi. István
Kecskeméti párt keresek