Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 18:17
Törölt felhasználó (4160032)
VIP

Nagyon rendezett körülmények között élő vezető értelmiségi ötvenes magyar pár keres hasonló kultúrkörből férfit harmadiknak. Barátot, barátokat 45 – 55 év közötti –érzelmileg is rendezett – VIP férfit, aki komolyan gondolja és tudja, mit jelent luxus barátnak lenni. Csak akkor válaszolunk, ha látjuk, hogy a fentiek adottak. Őszintén hisszük, hogy létezel. hkelemen146@gmail.com
Sziasztok! Július 20.-án (most szombat) Bogácson leszünk! Egy kis ismerkedés ,és este bár mi megtörténhet!Csak párt keresünk!!!! Esetleg lesz,ott valaki? Csak privátba,várunk üzenetet! Legyen további,szép napotok! N&K
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet....mindenki meg elégedésére...
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek minden jóban benne vagyok !!! wink Dunaújváros és környéke / utazni sajnos most nem tudok jelenleg !!!/ Bi ok wink , no homo v. meleg !!!!!U.i; Egyedűlálló férfiak , fiúk , papák légysziíves NE !!!
Sziasztok!
Értelmes,kedves hölgyet vagy nyitott gondolkodású valós párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra! Kaposvár és környékén,max 80 km
Üdv!
Értelmes,kedves hölgyet vagy nyitott gondolkodású valós párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra! Kaposvár és környékén,max 80 km
Üdv!
Sziasztok !
Szekszárdon és környékéről átlagos megbízható nyitott szexcentrikus pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartós kapcsolatra rendszeres találkozásokhoz. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !

Nagyon rendezett körülmények között élő vezető értelmiségi ötvenes magyar pár keres hasonló kultúrkörből férfit harmadiknak. Barátot, barátokat 45 – 55 év közötti –érzelmileg is rendezett – VIP férfit, aki komolyan gondolja és tudja, mit jelent luxus barátnak lenni. Csak akkor válaszolunk, ha látjuk, hogy a fentiek adottak. Őszintén hisszük, hogy létezel. hkelemen146@gmail.com
Sziasztok!
43 éves pasi keres ma estére egy Nőt
helyem van. IV.ker
43 éves pasi keres ma estére egy Nőt

Sziasztok! Július 20.-án (most szombat) Bogácson leszünk! Egy kis ismerkedés ,és este bár mi megtörténhet!Csak párt keresünk!!!! Esetleg lesz,ott valaki? Csak privátba,várunk üzenetet! Legyen további,szép napotok! N&K

Agusztus közepén Hajdúszoboszlón párral találkoznánk!
Sziasztok,hölggyel ismerkednék hosszabb távon.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Orosházi duci kövér pár vagyunk. Hasonlo adottságú nemdohányzó kedves ápolt párral ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek minden jóban benne vagyok !!! wink Dunaújváros és környéke / utazni sajnos most nem tudok jelenleg !!!/ Bi ok wink , no homo v. meleg !!!!!U.i; Egyedűlálló férfiak , fiúk , papák légysziíves NE !!!
Sziasztok! Ma délutáni talira van nyitott szexcentrikus megbízható pár/házaspár Szekszárdon és környékéről akik férfit keresnek szexre? Választ privát várom!
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek " minden jóban" benne vagyok wink Dunaújváros és környéke
Budapesten,Kistarcsán és környékén ma késő estére keresek hölgyet,párt,
Aki szereti ha kinyalják a punciát alaposan, vagy ha jól tele van gecizve.
Biszex pár, gang-bang,... Szeretem a perverz bizarr szexet.
Aki szereti ha kinyalják a punciát alaposan, vagy ha jól tele van gecizve.
Biszex pár, gang-bang,... Szeretem a perverz bizarr szexet.