Balatonkeresztúron 50+ hölgyet,párt keresek!Napközben helyem van a találkához!Normális,megbízható férfi vagyok!Üziben részletek,ha érdekel!?
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Sziasztok ! Pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartós diszkrét szexkapcsolatra kölcsönös szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről . Jelentkezéseteket privát várom!
Sziasztok! Most szombat estére,keressük partnereinket! Csak PÁRT keresünk! Amit mi keresünk : 4-es gabalyodást,párcsere esetlegesen,lányos játékokkal fűszerezve! Miskolc max 100 km,utazni tudunk! Kérjük,hogy privát üzenetet írjatok,ne ide!
Idősebb nő a Tiszalöki üdülőben?
Bi párt keresek nőt vagy bi ffit kor alkat nem számít
Sziasztok!
40-es fiatalos pasi hölgyet vagy párt keres közös programokra Kaposváron és környékén,max80 km!
40-es fiatalos pasi hölgyet vagy párt keres közös programokra Kaposváron és környékén,max80 km!
Sziasztok! Amatőr hobbi fotóst keresek Fejér megye Dunaújváros és környékéről. Nyári fotók a természetben.írj privátban!
Sziasztok
Budapesti hölgyet vagy bi párt keresek
Budapesti hölgyet vagy bi párt keresek
Hello, 40-50év körüli hölgyet keresek aki szeretné ha a cicijeit nyalnám,markolásznám, szopnám, bekapnám, megzabálnám, csendes lakásában vagy akár, szabadban-titokban....ha élveznéd ezt egy diszkrét,normális pasitól , válaszolj nekem.
Sziasztok!
Hölgy, vagy pár lenne, akik ismerkednének, találkoznának ma?
Komárom-Esztergom megye, de távolabb sem gond.
Hölgy, vagy pár lenne, akik ismerkednének, találkoznának ma?
Komárom-Esztergom megye, de távolabb sem gond.
Sziasztok,igényes hölgy partnere lennék hosszabb távon.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
5×- es Nem független férfi várja HÖLGY, ASSZONY , NAGYI jelentkezésére. Miskolc és környékén. Miskolcon hely megoldott. Kor, alkat nem feltételek.
Sziasztok! Párt,nőt keresek akik utazni tudnak Vas megyéből 2019.07.21.-re. Szombathelyen belül házhoz megyek. Privibe várom a jelentkezést.
ismerkednék hölgyel párral 40felett s alatt
Szia !
- elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
nem dohányzom, nem iszom,
helyem és időm van egyedül rendezett körülmények közt élek
elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
-aztán majd alakul,
fotóval írj és találkozzunk a szimpátia miatt.....
69elefant@gmail.com
- elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
nem dohányzom, nem iszom,
helyem és időm van egyedül rendezett körülmények közt élek
elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
-aztán majd alakul,
fotóval írj és találkozzunk a szimpátia miatt.....
69elefant@gmail.com
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Szia
Hölgyem ! - elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu