Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon.
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Ma, péntek este, Monor Albertirsa térségében, puncit kényeztetnék, nyalnék, szopatnék, cumiznék!
Sziasztok ápolt normális jóképűnek tartott,bár ez relatív tudom 18/6 méretű (ha ez fontos,de szerintem nem.) Férfiként keresek ápolt,kedves hölgyet párt! A szimpátia,és a közös akarat fontos hiszen csak úgy történnek meg a kellemes dolgok. Szeretek nudizni Délegyre járok rendszeresen,ha van hölgy,vagy pár aki kacérkodik a gondolattal szívesen segítek ebben is. Légy ápolt kedves ,én is az vagyok.
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Ma és holnap,/szombaton/ Tiszafüreden szopatnék, hölgyet, párt, pasit.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sziasztok!

Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sziasztok. Párt, vagy hölgyet keresnék ma kora estére! Helyem lenne Szalkszentmártonba. De Pest megye Déli részén, Bács megye Északi részén utazás sem jelentene gondot! Akár autós kalandba is benne lennék, ha meg lenne a kölcsönös vonzalom!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !