Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
Sziasztok 40 éves sportos Gödöllői bika rengeteg spermával,játékos 17,8cm fasszal várja hölgyek asszonyok párok jelentkezését.......

Sziasztok! Pár házaspár barátságát keresem Szekszárdon tartós szexkapcsolatra kellemes és kölcsönös kényeztetésre élvezetekre! Levelet privát üzenetben várok!
Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
not part bi ffit keresek 40-70 ev kozott alkat nem szamit
Szia! Hölgyem.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok !
Lányt, nőt keresek szexkapcsolatra !
Vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon !
Diszkréció adott és elvárt !
Privát !
Lányt, nőt keresek szexkapcsolatra !
Vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon !
Diszkréció adott és elvárt !
Privát !
Szia!
Keresek egy diszkrét kapcsolatot. ápolt
69elefant@gmail.com
Keresek egy diszkrét kapcsolatot. ápolt
69elefant@gmail.com
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyeket. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. Persze szimpátia alapján bármi megbeszélhető. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális. Most szombaton HELYEM van!
Sziasztok !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár vagy hölgy akár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár vagy hölgy akár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Bi fiúk vagy házaspárok jelentkezését várom. Orál, maszti kedvelők előnyben. Keleti régi
Hölgyem,
Keresek egy kellemes kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Szia!
Független egyedül élő ápolt
középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
sziasztok!)
50-s mackós pasi vagyok.... vannak fotóim adatlapomon))
remélem megfelelőek....))
de ha mégsenem... akkor KÉRLEK aztr is jelezzétek))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 15:49
50-s mackós pasi vagyok.... vannak fotóim adatlapomon))
remélem megfelelőek....))
de ha mégsenem... akkor KÉRLEK aztr is jelezzétek))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3992882)

Sziasztok! Kizárolag min40 kortól max 60éves korig átlagos pasit keressünk 3-as ra Budapesten!Mostanában szeretnénk találkozni.Csak ha van fényképed akkor keress minket!Helyel rendelkezünk!
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt potens nem független pasi hölgypartnert keres,képeim vannak bent,légy diszkrét,szeretek nyalni,privátban a többit.
Sziasztok! Kizárolag min40 kortól max 60éves korig átlagos pasit keressünk 3-as ra Budapesten!Mostanában szeretnénk találkozni.Csak ha van fényképed akkor keress minket!Helyel rendelkezünk!
Hölgyem! Keresek egy kellemes kapcsolatot.
középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Szekszárdon pár házaspár társaságát keresem kellemes szexkapcsolatra tatósan. Válaszokat privát üzenetben várom!