sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem .
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem .
renault68@freemail.hu
Nagykanizsán, vagy környékén 50 év feletti hölgy szeretője lennék
teltség nem hátrány

Ajkán vki ma este vagy szombaton? Hely ok
Skyp:chahoua71
Skyp:chahoua71
bi fiukat párokat baranyában kere nagy méret elöny
Ajkán vki holnap este vagy szombaton? Hely ok
Sziasztok! Péntek vagy Szombat estére keresek párt házaspárt Szekszárdon kellemes találkozáshoz kényeztetésre kölcsönös élvezetekre örömökre! Részleteket privát üzenetben beszélhetünk!
Hölgyem! Keresem a testi kapcsolatot.
Ápolt egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sehol senki???Kár....
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2019. 02. 13. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 13. szerda 09:15

Párral találkoznék Pécsen az50-es korosztályból!Péntek este!
Wasser9 giliszta pont hu.
40 feletti hölgyet kényeztetnék hosszan nyelvemmel.Perverziókra is nyitott vagyok.Idős pár is írhat!
Sziasztok!kedd délelőtt Miskolcon találkoznék hölggyel vagy párral.Privátban jelentkez
Bp.i 50-s mackós pasi vagyok, férdi Bi-re is nyitottan szívesen ismerkednék Hölgyekkel- párokkal..))

Törölt felhasználó (3963562)
VIP

feleségem imád két faszt szopni és imád pasival közösen szopni ,keresünk bi pasit a környékről ma este 10 után nálunk. képet kérünk a tabigel7@gmail.com címre
feleségem imád két faszt szopni és imád pasival közösen szopni ,keresünk bi pasit a környékről ma este 10 után nálunk. képet kérünk a tabigel7@gmail.com címre

Párral találkoznék Pécsen az50-es korosztályból!Péntek este!
Ma Esztergom Aquasziget szaunavilágban szívesen venném hölgyek, párok érdeklődését kellemes mérettel... finom Részletek privátban.

Hölgyem! Keresem a testi kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Heves megye és környéke, bi aktív férfit keresek, férfiasat, kezdőt is
Kedves, masszírozásokra, orális élvezetekre is vágyakozó hölgyeket keresek a párjukkal is... eritikus, yoni-lingam masszírozások..., vagy amiket szertnétek... csevegjünk, hívjatok, üzenjetek, később e-mailen is...
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com