Győri unatkozó , elhanyagolt feleséget keresek minden jóra! 44 éves győri pasi vagyok, minden érdekel! zsoca66666@gmail.com
Üdv ! Aktív 50 es pasi szexpartnert keres akit /akiket/ érdekel írjon . Köszönöm .
Nehéz Lessz! Sajnos csak a telefonomnak az akumlátora merül!
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2019. 02. 05. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyet értek veled! Hasonló partnert, hölgyet párt keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 07:54
Törölt felhasználó (2872382)

Sziasztok! Az az igazság, hogy 1 partnert keresek én is! Akivel lehet 1 jót dumcsizni, 1 jót kv-ni, 1 jót..........! Szóval értitek. Nehéz így vakon ismerkedni, de legalább az esélyt adjuk + egymásnak! Légyen mire igent, vagy nemet mondani!!!
Sziasztok! Az az igazság, hogy 1 partnert keresek én is! Akivel lehet 1 jót dumcsizni, 1 jót kv-ni, 1 jót..........! Szóval értitek. Nehéz így vakon ismerkedni, de legalább az esélyt adjuk + egymásnak! Légyen mire igent, vagy nemet mondani!!!
Sziasztok, 45 éves pesti, pasi csatlakozna párokhoz. Nyitott vagyok minden jóra! Keress és ismerj meg! smile
Kedves hölgy partnerem keresem szeretkezés céljából.
Diszkrét ápolt egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Diszkrét ápolt egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Kedves hölgy partnerem keresem szeretkezés céljából.
Én ápolt független egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok
-Kedves hölgy partnerem keresem szeretkezés céljából.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
-Szerető hölgy partnerem keresem hogy együtt élvezhessük a társaságunkat.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Ma estére keresnék Hölgyet, illetve hetró párt! Búvóhely van IV.ker., de a távolság sem akadály. 40éves 188cm ,sportos pasi vagyok, ès profi a tantra massage-ban..
Hölgyem!
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő Bp.-i középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő Bp.-i középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Heves megye és környékén keresek, 38-55-ig, férfias biszex pasit, aktívat, esetleg kezdő aktívat.
Ma estére keresnék igényes hölgyet kellemes kikapcsolódásra Szolnokon! 47 éves, igényes férfi vagyok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Szép estét mindenkinek !
Intelligens, ápolt párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hétvégén, de akár hosszú távon is a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon és korrekten !
Intelligens, ápolt párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hétvégén, de akár hosszú távon is a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon és korrekten !
Szívesen ismerkedünk
Párokkal és biszex lányokkal...

Párokkal és biszex lányokkal...