Sziasztok Jan 26."szombat"a estére keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit

Hparokat párokat keresünk esetleg egy jóképű intelligens ffit!Nyíregyháza és kornyeke
not part keresek kor alkat nem szamit a hetenn delelot van helyem
50 feletti nagyfarkú pasit keresünk!!!
Sziasztok! Miskolci vagy környékbeli pár ismeretségét keressük kellemes hétvégi időtöltésre.
Üdv hölgyeim!
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
part not keresek kor alkat nem szamit imadok jo sokaig nyalni

Törölt felhasználó (119038)

Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Sziasztok! Nyitott párt házaspárt keresek Szekszárdon tartós szexkapcsolatra kölcsönös kényeztetésre és örömökre hosszabb távra! Válaszotokat privibe várom!
Sziasztok Jan 26."szombat"a estére keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit

Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Sziasztok.Bi ffi tagú párhoz csatlakoznék.Nyíregyháza és környéke.
not part keresek kor alkat nem szamit ill szopniomadi ffit
Párokat hparokat keresünk egymaselotti xekxhez!a másik pár ffi tagja orálisan kielegitheti a miénket!női tagja pedig simogathatja intim helyen is!esetleg jóképű intelligens ffit!nyiregy és kornyeke
Sziasztok,idősebb hölgyet esetleg párt keresek.
Privátban írjatok nyugodtan
Privátban írjatok nyugodtan

Fiatal Barátnőm 50 feletti nagyfarkú pasival lenne előttem.
Illetve megnézné ahogy egy idős pàr jàtszana a farkammal!
Illetve megnézné ahogy egy idős pàr jàtszana a farkammal!
Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Miskolci urat kényeztetnék /kézzel vagy orál/
ma este taliznánk peste lakással rendelkező pasival