Sziasztok! Szekszárdi párhoz, házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,kényeztetésére tartósan és hosszabb távra.Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Sziasztok,
Szombathelyen pár, lány, hölgy ma estére?
Szombathelyen pár, lány, hölgy ma estére?

Sziasztok. Keresek Kecskeméten vagy környékén vasárnap estére szállást. Olyan házaspárt vagy hölgyet keresek aki segítene nekem ebben. 40-es évei közepén járó sportos magas srác vagyok. Természetesen amennyiben kell fizetek a szállásért. Imádok masszírozni, nagy szexkultúrával rendelkezem ( amúgy átlagos mérettel rendelkezem), türelmes és figyelmes vagyok. Biztos, hogy oda is érek. Üzeneteket privátban kérek. Köszönöm. wave
Sziasztok. 45 éves igényes,kitartó pasiként csatlakoznék a hölgy örömére. Priv.kérlek. Köszönöm. Sziasztok.

Sziasztok.Keresem barátnőm,hosszú távra.Egyedülálló,élő 41 éves pasi vagyok.
Szia,
Ismerkednék és kölcsönös szimpátia esetén rendszeres szeretővé válhatok .
írj fotóval a hapsy@c2.hu címre és viszonzom képeket.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Nyitott beszélgetésekre, intim flörtök mellett keresem hosszú távú csetes beszélgető társam keresem csinos, szókmondó, nem szégyenlős 40+os hölgy személyében!
Szia,
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral találkoznék a hétvégén Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Sziasztok!
Idős 40 feletti hölgyet keresek aki nem gyereknek nézi a huszonéveseteket előny, ha van rajtad fogni valamit.
Fontos, hogy helyed legyen és Győrben vagy közelében legyél. Az ország másik feléből nem keresek.
Idős 40 feletti hölgyet keresek aki nem gyereknek nézi a huszonéveseteket előny, ha van rajtad fogni valamit.

Sziasztok.10.13 Szombat este ismerkedni szeretnék nem kamus csajjal párral egy jó kis kalandra . Bp-i hölgy vagy pár ?

Sziasztok!
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
Útitársam keresem kölcsönös szimpátia esetén November közepén 5 nap, 4 éjszakás belföldi wellnesshotelbe****superior, 42-52 éves nőies, ápolt, igényes szexet szerető, szenvedélyes, érzéki szimpatikus hölgy személyében Sopron, vagy Bonyhád környékéről.
A hely és időpont fix, az utazás megoldott.
Amennyiben jól kijövünk egymással, bármi lehet belőle.
40 es pasi 23 cm cerkával , csak csajoknak
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék,olvass adatlapot is.
40 es férfivel ismerkednék,olvass adatlapot is.
miskolci 50 es hölgyet keresek alkalmi vagy hosszab távra
hello .csütörtök délutánra ill restére ismerkednék párral vagy lánnyal!hetero alapon.paks és kke!helyem van!
MOST délelőtt valaki Kiskunfélegyházán és környékén? Kíváncsi hetero pasik is írhatnak. Jössz, leszoplak/megdugsz, mész! Részletek privin! Helyem van, utazni tudj!

Hölggyel ismerkednék, diszkréten
- 50 éves ápolt férfi, Budapesten.
hapsy@c2.hu
- 50 éves ápolt férfi, Budapesten.
hapsy@c2.hu
Imadom a molett husis hölgyeket kényeztetni......
Bp.180.95.50 pasi
sexbp40@gmail.com
Bp.180.95.50 pasi
sexbp40@gmail.com