Üdvözlet!
Keresek egyedülálló,vagy elhanyagolt hölgyeket hosszútávra.Független,nem dohányzó,káros szenvedélyektől mentes ,masszírozni tudó és szerető ffi vagyok.
Kényeztetésre vágysz???!Vagy csak egy kellemes társalgás hiányzik??!!Akkor ne keress tovább,megtaláltad a legjobb partnert..
Várom jelentkezésed....
Keresek egyedülálló,vagy elhanyagolt hölgyeket hosszútávra.Független,nem dohányzó,káros szenvedélyektől mentes ,masszírozni tudó és szerető ffi vagyok.
Kényeztetésre vágysz???!Vagy csak egy kellemes társalgás hiányzik??!!Akkor ne keress tovább,megtaláltad a legjobb partnert..

Várom jelentkezésed....
Hölgyem ! - ismerkednék, diszkréten
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szeretünk nudizni...
Zempléni Hpár40/48 keres házibarát pasit 40-55ig függetlent! két pasi is jöhet ha ugy alakul, csinos nejem örömére nem egyszeri alkalomra, legyen helyed is ha ugy alakul a dolog. privátba lehet írni köszönjük.
Hölgyem ! - ismerkednék, diszkréten
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban írjatok!
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu párként keresnénk párt vagy extra kis intimmel (max12) rendelkező pasit ma estére.Helyünk van.
2018. október 20-23-ig szombat délután, vasárnap és hétfő egész nap Bükön a fürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúkat. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc valamint punci felett tetkó matrica. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Sziasztok.Keresem barátnőm,akivel jól éreznénk egymás társaságát hosszú távon.Egyedülálló,élő pasi vagyok
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Privátba írjatok!
Sziasztok! Pârt keresnék kellemes kis borozgatâsra aminek akármi lehet a vége. Privátba egyeztetűnk. Üdv
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve megalázna, akár a párja jelenlétében is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény lenne rá.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Párt keresek Cuckold játékokra.
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
ma delelotre keresek bi ffit aki szopni szeret barcika eger ozd
Nyaláscentrikus 40 feletti inkább vékonyabb urat keresek(nagy méret előny)Légy ápolt,csinos kiéhezett nő vagyok,csak este érek rá,helyem van!(Pestmegye)Képed,telszámod legyen!
not part keresek kor alkat nem szamit
Okt 20-24-ig Rácalmáson, a Jankovich hotelben pihenünk. Szívesen randiznánk bi Hölgytagú, igényes párokkal, férfi hetero alapon!
Email: kitekintes70@gmail.com
Email: kitekintes70@gmail.com
Sziasztok! Szekszárdi párhoz, házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére, kényeztetésére. Választ privát üzenetben várok!
Szombaton házibulit szervezünk Bp-n egy baráti párral. Összeszokott laza csapat vagyunk.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.