Sziasztok! Ismerkednék, barátkoznék Szekszárdi párral, házaspárral a hölgy örömére, kényeztetésére tartósan és hosszabb távra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Párhoz csatlakoznék ma napközben. Hajdú,Szabolcs ,Borsod.
46 éves ápolt,normális pasi vagyok.
Akár a férj előtt(cuckold) akár vele együtt (szendvics,két farok a punciba stb)
Enyhe bi!!!
46 éves ápolt,normális pasi vagyok.
Akár a férj előtt(cuckold) akár vele együtt (szendvics,két farok a punciba stb)
Enyhe bi!!!
not part keresek kor akat nem szamit
partnert/partnereket keresek minden jóra, hely kell (Bp.)
Análszex kedvelö partnereimet keresem.
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra... a lényeg nekem ezen van
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Szeretkeznék egy kellemes Nővel , én ápolt igényes ötvenes férfi vagyok
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu

Sziasztok ma estére keresek BP i. Csajszit, párt esetleg sw bulit.

Sziasztok!
Hölggyel, párral ismerkednék.
Hölggyel, párral ismerkednék.
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nős pasi,hölgy partnerét keresi,minden jóra,képem van fen,privátban keress.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Párt keresek Cuckold játékokra.
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
Szombat estére, délutánra keresnénk párt Tihany környékén kölcsönös örömszerzésre, helyünk lesz.
Szép napot!Átlagos párral ismerkednék.40 éves pasi vagyok.Természetesen képet küldök.
Sziasztok.10.13 Szombat este ismerkedni szeretnék nem kamus csajjal párral egy jó kis kalandra . Bp-i hölgy vagy pár ?

40es,magas,barna,intelligens,megbízható ffiként hölgyet,párt keresek Kecskemét és környéke.Utazni tudok,napközbeni rugalmas szabadidő megoldható.
Pasit,párt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 09:28
Lányt vagy Párt keresek
Törölt felhasználó (1086932)