Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Szimpi 30 as párként keresünk párt vagy pasit pesten hétvégére 20-21 egy kis szorakozásra,legyen lakásod és irj elképzeléseidről.köszi
zia..46 éves.,ápolt egészséges, diszkrét,potens,borotvált nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szexcentrikus férfiként hasonlóan igényes, kommunikatív partnert keresek
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt a partnerem örömére. Szeretnék részese lenni a partnerem titkos vágyainak teljesülésében,Keresem azt aki szívesen színesítené velem a szexuális életét! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem maga a szexualitás minden formában , de szeretnék közös esti programokomat is,borozgatás,szauna,masszázs stb. Ha felkeltettem az az érdeklődésed várom a válaszod..János
Szexcentrikus férfiként hasonlóan igényes, kommunikatív partnert keresek
Szeretem az erotikát, az élvezetet, az örömszerzést, a játékokat, mindezt a partnerem örömére. Szeretnék részese lenni a partnerem titkos vágyainak teljesülésében,Keresem azt aki szívesen színesítené velem a szexuális életét! Nem a közvetlen orgazmus a cél, hanem maga a szexualitás minden formában , de szeretnék közös esti programokomat is,borozgatás,szauna,masszázs stb. Ha felkeltettem az az érdeklődésed várom a válaszod..János
Hello,Baja és környékén ismerkednék csinos hölggyel,igényes párral rendszeres együttlétekhez.Független,negyvenes,helyes pasi vagyok.
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Ma "04.14" estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
Sziasztok! Nyitott Szekszárdi párt házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Többit privát üzzenetben!
Not part biffit keresek noi fehernemust is keresek harisnyast
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Péntek este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van.
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat,lányokat,asszonyokat ma délutáni talira.Hatvan,Aszód és környéke utazni tudok irj privit meg adom a számom
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Popóimádó pápai férfi talihellyel keresi hölgy partnerét , akár rendszeres orál kényeztetésre , kortól f.len , párok hölgytagjának is ., részleteket privát üziben....viszonzást nem igényelek....
sziasztok 40 éves passziv ,meleg srác vagyok ,Bp.ten keresek fiút ,férfit aki Öklözné a lukam alkalmanként, minden más jóba is benne vagyok ,hely kell sajnos nekem nincs ,irj ha érdekellek
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok! Párokat néznék szex közben, de akár be is szállnék ha szeretnék! Heves megye, Gyöngyös, Pest megye és Budapest környékén keresek! Kor testalkat nem számít, írjatok bátran levelet!
Sziasztok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Sziasztok! Budapesten az Allee környékén most lány, hölgy, pár nem szeretne játszani? Harmincas, jóképűnek tartott, férfias pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Egy órám biztosan lenne hancúrozni