Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Budapesti bi pár vagyunk, ma estére keresünk bi párt vagy bi férfi beszállót. Vastag farkú hellyel rendelkezőt keresünk. Bi terén max orál, szeretünk együtt kényeztetni. Autós kaland sem kizárt, arcos képet kérünk a szimpátia megléte miatt
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!Oroshazán vagy a környékén(max 50 km) keresek vsütörtök estére vagy péntek napközben egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok!
Siófok és környékén ismerkednenk párral!
Siófok és környékén ismerkednenk párral!
Sziasztok!
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Hétköznap, főleg délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelből. Elsősorban hölgyek és párok. Párokkal akár kizárólag hetero alapon, akár mindenki örömére. Max. diszkréció fontos.
Holnap (pénteken) hölgy Zamárdiban egy kis vidámság?

Sziasztok!
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Sziasztok! Kukkolnék MOST 11,12 ker közelében. Helyem nincs. Recsi, maszti, közösülés. Minden érdekel.
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n.
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasi vagyok.Formás hölgy-jó fej páros társasága lennék.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Párként ismerkedünk bi hölgytagú párokkal ❤️
Nem Barbit és Kent keressük
Nem Barbit és Kent keressük