Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek (nem baj, ha nem vagy független)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek (nem baj, ha nem vagy független)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok.Csinos hölgyet kényeztetnék.Napközben is ráérek.Nyíregyháza és környéke.
A hosszú hétvégén szeretnénk àtélni a négyes huncutkodàs adta izgalmakat, pàrcserével, lànyos jàtékokkal fűszerezve.
Bi Hölgyet is szívesen fogadnànk!....Fehérvàr környékén!
Rengeteg a szabadidőnk, és nem tudunk mit kezdeni vele...
Emai: kitekintes70@gmail.com
Rengeteg a szabadidőnk, és nem tudunk mit kezdeni vele...
Emai: kitekintes70@gmail.com
40 felett is szép a világ!) SŐŐT akkor teljesedik ki igazán....
főleg ha MINDENRE
nyitott az ember!!!!!!!))))))))))))))
főleg ha MINDENRE

Sziasztok! Április 5-8-ig fogadnék zuglói otthonomban egy vagány, igényes csajszit, hölgyet. Iszogatás, beszélgetés, masszázs, jakuzzi, erotika. Csak amit mindenki élvez, természetesen nálam alhatsz! Én diplomás, jóképűnek tartott, ápolt harmincas pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Képem van, ha érkezik válasz és én is láthatom a jelentkezőt. Írjatok, ha érdekel!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok, ma estere keresek Budapesten erett hölgyet 30-40 ev körülit , 20 eves egyetemista srac
Hello,ha lenne itt csinos hölgy,igényes pár,akik állandó partnert szeretnének hosszú távon,szívesen ismerkednék velük.Bajai független,kultúrált,negyvenes pasi vagyok.
Ma este szeretnénk àtélni a négyes huncutkodàs adta izgalmakat, pàrcserével, lànyos jàtékokkal fűszerezve.
Email: kitekintes70
Email: kitekintes70
Ma estére keresünk párt vagy kis farkú pasit max 16 cm annál nagyobb sóba sem jöhet.Helyünk van,de utazni is tudunk max 50 km. Budapesten lakunk
Sziasztok!
Ma estére keresek egy vidám kedves nőt, esetleg párt.
Esztergom környékén van lakásom, itt tudunk találkozni.
Ha egy kis kényeztetésre, kellemes kikapcsolódásra vágysz írj.
Biztosan nem bánod meg. wink
Steve
Ma estére keresek egy vidám kedves nőt, esetleg párt.
Esztergom környékén van lakásom, itt tudunk találkozni.
Ha egy kis kényeztetésre, kellemes kikapcsolódásra vágysz írj.
Biztosan nem bánod meg. wink
Steve
Szio.. Hölgyel ismerkednék Hatvan -Aszód kk.
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Egy kedves hölgyet keresünk buja kalandokhoz.
Sziasztok.Biszex párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.Egy csinos,kedves párral ismerkednék.Nyíregyháza és környéke.