Ma délután Bp belvárosában lány, hölgy, pár? 18/4 farkú, igényes, harmincas pasi vagyok! Kép van, remélem partner is lesz!
Sziasztok! Ismerkednék nyitott párral házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra hosszú távra. Ha megfelelő partner vagyok számotokra irj privát üzenetet!
Sziasztok! Miskolci tapasztalt, Bi hölgytagú házaspár keres párokat! Akár ezen hétvége kellemes eltöltésére!! Írjatok privát üzit !!
Csak párok!!
Csak párok!!
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Hajdú-Biharban keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Érett hölgyel/párral ismerkednék.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este hölgyet, párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Kecskeméti párt keresek
Holnaptól Demjénben leszünk vasárnapig! Ismerkednénk párokkal vagy esetleg pasival!! 53 éves pár!
Sziasztok! Most 4-től Budapesten pár vagy lány, nő? 18/4 farkamnak keresek játszótársa(ka)t!
Sziasztok Tamás vagyok 38 éves masszőr pasi,lányokat,asszonyokat keresek minden jóra kor alkat nem számit privát ba várom a válaszokat.
Hétvégén Demjénben leszünk. 53 éves pár vagyunk. Ismerkednénk párral v. pasival!!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban!
Sziasztok.Csinos hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék.Nyíregyháza és környéke.Napközben is ráérek.
Sziasztok,csinos hölggyel,igényes párral ismerkednék hosszú távú kapcsolathoz.Bajai független,megbízható pasi vagyok.
Szexuálisan túlfűtött hölgyet keresnék tartós kapcsolatra, ha lehet belső levelet írj. Köszönöm!
Sziasztok!
Győrben és környékén párt keresünk.
Mi 40-es diszkrét,igényes pár vagyunk.
Válaszotokat üzenetben várjuk.
Győrben és környékén párt keresünk.
Mi 40-es diszkrét,igényes pár vagyunk.
Válaszotokat üzenetben várjuk.
Hajdú-Biharban keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Hajdú-Biharban keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Debrecenből keresünk.
Továbbiak az adatlapunkon....