Sziasztok!
Szentendre-Budapest
Párként párt keresünk a 40-es korosztályból... esetleg egy enyhén biszex pasit max 17cm farokkal!
Írjatok... várjuk! ...közös nudi, utazás, stb...
Szentendre-Budapest
Párként párt keresünk a 40-es korosztályból... esetleg egy enyhén biszex pasit max 17cm farokkal!
Írjatok... várjuk! ...közös nudi, utazás, stb...
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Párt nőt keresek kor sujnem nem akadaly
Doromboló cicát keresünk,hölgy személyében.
Sziasztok.Biszex párt vagy férfit keresek Nyíregyházán vagy Debrecenben.Szeress szopni.
Idősebb párt ,vagy idősebb férfit keresek!
Sziasztok!
Part nőt bi ffit keresek ozdra kölcsön orára helyem van imádom nyalni dugni szoptatni szopni
Veszprém környéki párok, pasik? Kérjük olvass adatlapot mielőtt levelet írnál. Köszi

Hello,Bajai kellemes negyvenes,jóképű,független pasi vagyok.Csinos vonzó hölggyel,intelligens,igényes párral ismerkednék tartós,stabil kapcsolathoz.Van itt aki ilyet keres?..
Ma estére keresek bi párt , utazni tudok , akár támogatok is.
liezon5@freemail.hu
liezon5@freemail.hu
üdv)))
Csepelről vagyok))
partnert keresek, sok mindenre nyitottan, befogadóan...))
pl párokra is mind 2 félre...)))
Csepelről vagyok))
partnert keresek, sok mindenre nyitottan, befogadóan...))
pl párokra is mind 2 félre...)))
Sziasztok!Szombathelyen hellyel rendelkezek (ha Nektek nem lenne),párok (pasi-csaj,csaj-csaj),hármasok,négyesek nyugodtan jelentkezhettek.Kukkolás,esetleg csatlakozás.Privátba írjatok
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Idősebb párt,férfit keresek.
Sziasztok!
Szabad a hétvégém,hölgyekkel ismerkednék bármire,strand,nudi,dumcsi,kirándulás stb.Utazás nem gond,kocsim van.
pussssz
pussssz
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Negyvenes lány cicust keresünk közös dorombolásra.
Sziasztok.Miskolc Nyíregyháza vonalon keresek egy csinos hölgyet vagy párt.