Lányokat és Párokat keresünk!
Privát üzit kérnénk!
Privát üzit kérnénk!
Vasárnap 27.-én délután, este biszex párt, vagy uni hapsit keresek, hely van
részletek privátban

Debrecen, Nyírbátor környékén elsősorban szopnék, de szopatnék is! Társkereső adatlap a képekért!
Ide írj: bonfire.mailbox@gmail.com Üdv Turi Tamás
Ide írj: bonfire.mailbox@gmail.com Üdv Turi Tamás
Holnap Dél 1 párok

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
kiverném a farkam élőben ,szigetszentmiklós és környéke,kocsid van az is oké
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Holnap,vagyis 27-én Balatonszemesen leszünk a szabadstrandon.Ráérünk hétfőn hazamenni...A keresési feltételeknek megfelelő szexpartnert,szexpartnereket keresünk.Szóló fiúk 40év alatt,18cm felett....Üzeneteket privátban....Szállás szexel..... circling
Hello,fiatalos negyvenes,jóképű,független pasi vagyok Bajáról.Csinos hölgy,igényes pár hosszútávú ismeretségét keresem,akik állandó partnert szeretnének stabil kapcsolatban.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Bp-en keresek partnert / partnereket.
Sziasztok. Párt, házaspárt keresünk párcserére, pasikat a feleség részére, akár egyszerre többet is.
Negyven feletti nőt keresünk édes hármashoz.
30as pasi ismerkedne olyan asszonyokkal akik szivesen vennék egy fiatalember figyelmét. Orommel randevúznék majd alakul ahogy alakul. Nem titkolom imádom a 40 feletti hölgyek figyelmét. Inteligens színhaz, vacsora, múzeum, koncert, pub stb kompatibilis férfi vagyok
irj privátban és megbeszéljük

30-án és 31-én Balatonszemesen leszünk a szabadstrandon.Ráérünk pénteken hazamenni...A keresési feltételeknek megfelelő szexpartnert,szexpartnereket keresünk.Szóló fiúk 40év alatt,18cm felett....Üzeneteket privátban....Szállás szexel.....
Sziasztok!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Intelligens férfi idősebb pár barátságát keresi hosszútávra!
Párokkal Lányokkal ismerkednénk hármas négyes szex reményében!
Privát üziket várunk!
Privát üziket várunk!
Édes hármasra hölgyet keresünk.