SZiasztok én 50 éves vagyok férffi.
Hasonló alkatú PÁRT keresünk, szimpátián alapuló kapcsolatra. Egyéjszakások, ágyról-ágyra járók kíméljenek. Hosszabb távban gondolkodunk. Valós, komoly, embereket keresünk, normális értékrenddel, nem a világ másik végéből. Legyen telefonod. A többit levélben.
Helló! Van pár Bp-en vagy a környékén ? Hely adott , de mobil is vagyok
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Szia ! Budapesten keresek egy nőt , hosszú távra ! Kimondottan csak titkos szexre és szórakozásra! Szeresd a nagy cerkát !!!
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Sziasztok!
Sperma imádó hölgyet párt pasikat keresek, kíváncsi pasiknak kizárólag pohárban adom vagy szimpátia esetén közvetlen közelről szájba spricceléssel ...testi érintkezés nincsen ! Méretem átlagos ápolt fazonra igazított , spermám szép hó fehér sűrű , 40es pasi vagyok ennek tudatában keress ! Bátran írj kérdezz ...mindenkinek válaszolok !
Sperma imádó hölgyet párt pasikat keresek, kíváncsi pasiknak kizárólag pohárban adom vagy szimpátia esetén közvetlen közelről szájba spricceléssel ...testi érintkezés nincsen ! Méretem átlagos ápolt fazonra igazított , spermám szép hó fehér sűrű , 40es pasi vagyok ennek tudatában keress ! Bátran írj kérdezz ...mindenkinek válaszolok !
Sziasztok! 40-50es házaspárral, párral, hölgyel ismerkednék titkos diszkrét szexkapcsolatra. Belső üzenetet irj. Ápoltság, diszkréció fontos! Tolna megye Szekszárd és környéke.
Sziasztok,csinos hölggyel ismerkednék tartós,szex centrikus kapcsolathoz.Bajai független,kultúrált pasi vagyok.Részletek privátban.
Csinos 40-es pár hétvégi programhoz partnert keres.
50-es pasi keres hölgyeket párokat minden jóra! Keleti régió.
31éves nyiregyi fiatalember vagyok egyedulálló. Nyiregyhazi hölgyeket keresek ismerkednek lazakapcsira kőtőtsegek nélküli alkalmi kapcsolatra..orálisan kenyesztetni puncit nyalni ujjazni...laju85@citromail.hu címen. Kovacstamas487@gmail.com címen elérhető vagyok...sziasztok
Szolnoki 45 éves férfi vagyok! Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez.
SZiasztok én 50 éves vagyok keresgélek
Sziasztok.Csinos hölgyet vagy párt keresnék.
Helló! Van pár (enyhe bi belefér, de nem kötelező) ? Bp-en hely adott , de mobil is vagyok
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,korban és alkatban is hozzám illő,önkritikával is rendelkező férfi személyében.
Pécs és környéke.
Barátot,szeretőt keresek,korban és alkatban is hozzám illő,önkritikával is rendelkező férfi személyében.
Pécs és környéke.
Kecskeméti párt keresek,lehet bi" is de nem feltétel
Sziasztok. Soproni unatkozó hölgyet keresek napközbeni pajzánkodásra
Helló! Van pár a ? Bp-en hely adott , de mobil is vagyok