Parokhoz szivesen csatlakoznek! Jo megjelenesu srac vagyok! Kepek vannak fent..Irjatok batran privatba.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.

Sziasztok! 40-es heteró pár vagyunk keresünk sportos pasit ki beszállna hozzánk. Heves-Pest megye! Csak akkor irj ha tényleg akarsz is valamit! Legyél minimum 180 cm magas, 90kg, 17-18/5 intim méretű, 30-45 év közötti és természetesen igényes. Helyünk nincs.. Csak farok fotós vagy fotó nélküli adatlappal ne jelentkezz, ne írj ! Kérlek privát üzenetben jelentkezz.
Szombathelyi,hellyel rendelkező pasi biszex hölgyet,párt keres tartós kapcsolatra.Privibe írj!
Sziasztok! Középkorú párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tartalmas szexkapcsolatra. Bármilyen megoldás érdekel nyitott vagyok mindenre. Elérhetőseget küldök ha komolyan gondolod. Tolna megye Szekszárd.

kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Hali este 10 után egy kis erotikus levelezéshez keresek lehetóleg hölgyeket.
Sziasztok,Bajai független,kultúrált és megbízható pasi vagyok.Csinos hölggyel,intelligens párral ismerkednék stabil,tartós kapcsolat céljából.Ha érdekellek,kérlek privátban jelezd.
Kedves nem-dohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Valakivel ismerkednék dumcsiznák.
kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok!
Békéscsabán és környékén csatlakoznék párokhoz.
Harmincas sportos pasi.
Békéscsabán és környékén csatlakoznék párokhoz.
Harmincas sportos pasi.
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
https://drive.google.com/open?id=0By8YgL8kS6c9N3NyM181dkJQUDg
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
https://drive.google.com/open?id=0By8YgL8kS6c9N3NyM181dkJQUDg
Sziasztok!
Testi,lelki barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Testi,lelki barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Sziasztok..Jók a képeitek..Mi is benne lennénk.
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2016. 10. 04. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést. Anyagiak is megoldható! Szabolcs és környéke
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
Sziasztok! Lébényben valaki?
Sziasztok! Párokat keresünk,írjatok!!!!