Sziasztok. Soproni unatkozó hölgyet keresek napközbeni pajzánkodásra
50-es pár keres pasit Fehérvár és környékéröl! Hasonlo koruak elönyben!
Küldtem privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (163210)

Sziasztok Bp.i párt csajt keresek Péntek estére egy jó nagy szexhez

Hali
Budapesti párt vagy hölgyet keresek holnapra
44 èves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek holnapra
44 èves vékony sportos pasi vagyok
Sziasztok! Párral, házaspárral, hölgyel ismerkednék diszkrét tartalmas szexkapcsolatra. Tolna megye.
Sziasztok!
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Hello,Baja és környékéről keresek intelligens, csinos csajt tartós intím viszonyra.Hangsúly az erotikán lenne,de egyéb programok is beleférnének.Nem gond,ha nem vagy független,a tiltott dolgok a legjobbak.Megbízható,kultúrált pasi vagyok.Részletek privátban.Valaki?..
Sziasztok.A Mórahalmi textilmentesben péntek du. találkoztunk egy szimpatikus párral, ha magára ismer privátba jelezze.

Budapesten és környékén keresek NŐT , PÁRT napközbeni találkozókra
Hölgyet,párt kényeztetnék kortól függetlenül.sztkjanos69@gmail.com
Sziasztok. Soproni unatkozó hölgyet keresek napközbeni pajzánkodásra
Én ismerkednék.
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Sziasztok.Hosszabb távra keresek egy kedves lányt,nőt.39 éves egyedülálló élő Budapesti pasi vagyok.
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Sziasztok hőlgyel ismerkednék diszkrét kapcsolatot keresek hölgy örömére főként Fejér ,Tolna és Bács kiskun megyéből
Sziasztok! 40 és 55 közötti párt házaspárt keresek diszkrét tartalmas szexkapcsolatra a hölgy örömére. Minden megoldás érdekel nyitott vagyok mindenre.