Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Sziasztok.Hosszabb távra keresek egy kedves lányt,nőt.39 éves egyedülálló élő Budapesti pasi vagyok.
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Sziasztok hőlgyel ismerkednék diszkrét kapcsolatot keresek hölgy örömére főként Fejér ,Tolna és Bács kiskun megyéből
Sziasztok! 40 és 55 közötti párt házaspárt keresek diszkrét tartalmas szexkapcsolatra a hölgy örömére. Minden megoldás érdekel nyitott vagyok mindenre.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Ötvenes, vezető beosztású pár, szívesen megismerkedne hasonló, 40- 50 év körüli pedáns magyar úrral, vagy csatlakozna mindenben hasonló, vidám, vagány baráti társasághoz, szabadidő tematikusan értékes eltöltéséhez. Barátságon és intellektuális adottságokon túl rejtett cuckold érdeklődés, vagy látens BI fontos lehet, annak minden rejtelmével. Mi kezdők vagyunk, ezt még sohase próbáltuk. Mi minden szempontból megfelelő háttérrel rendelkezünk a kényelmes és igényes találkozáshoz. Előzetes megismerés nekünk nagyon fontos. Komolyan és szépen kérünk, hogy csak akkor írj, ha ilyen barátságot szeretnél. Gyorstüzelési elképzelés, dom, dohányzás, duciság, vagy szélsőséges gondolatok nálunk nem jönnek be. Ha nem értesz egyet érdeklődésünkkel, kérünk. egyszerűen ne írj és kész. lehetoleg21@gmail.com
Sziasztok! Mi párként a hétvégére Mórahalmi textilmentesbe valaki?
Sziasztok.Csütörtök vagy Péntek estére keresek Bp.-i szexpartner
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,olvass társkeresőt is.
Barátot,szeretőt keresek,olvass társkeresőt is.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok!
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))
Budapest
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))
Budapest
Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok!Csinos negyvenes hőlgy vagy pár szeretője lennék!
Sziasztok,csinos hölgy társaságát keresem tartós és diszkrét kapcsolat céljából.Elsősorban az erotika dominálna,de részemről beleférne egyéb szabad idős program is.Bajai független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Ha érdekellek,privát üzenetben keress kérlek.Köszi!Valaki?..
Haliii
Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
..
Én szeretnék.