Ha fiatalabb lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 18. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 18. vasárnap 07:27

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek szexpartnert,szeretőt,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek szexpartnert,szeretőt,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Párokkal ismerkednénk esetleg szóló pasi is harmadiknak
Sziasztok!
Párokat és Hölgyeket keresünk közös szexre !
Pasik ne köszi !
Priviben kérnénk !
Pasik ne köszi !
Priviben kérnénk !
Keresek párt nőt 40-60 között Debrecen és környékén
Párokkal-Lányokkal ismerkednénk Kecskemét és környékéről!
Sziasztok! 40 és 50 közötti házaspárt párt hölgyet keresek diszkrét szexkapcsolatra mindenki örömére. Szekszárd és környéke.

Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hello,Bajai független,kultúrált és igényes pasi vagyok.Csinos,megbízható csajjal ismerkednék tartós kapcsolat céljából.Elsősorban az erotika dominálna,de szóba jöhet több is.Részletek privátban.Valaki?..
Sziasztok!
2016.12.17-19-ig szombat délután és vasárnap egész nap Mórahalmon a fürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúkat. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
2016.12.17-19-ig szombat délután és vasárnap egész nap Mórahalmon a fürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúkat. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
nagyon csini vagy.. szivesen megismernélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 15. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 15. csütörtök 20:47
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású
férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású
Sziasztok!
Helló!
Békéscsabàn párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Negyvenes sportos pasi vagyok.
Békéscsabàn párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Negyvenes sportos pasi vagyok.

Magas,ápolt,nős pasiként keresek hölgyet,esetleg házaspárt,aki kis izgalomra,szexre vágyik.
Rendszeres,diszkrét kapcsolat reményében keressük egymást...
Csak Budapestiek levelét várom privátban...
Rendszeres,diszkrét kapcsolat reményében keressük egymást...
Csak Budapestiek levelét várom privátban...
Sziasztok. Sopron-Bük környékén keresek egy unatkozó " alighasznált anyukát" unatkozó háziasszonyt 50 körülit.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mint néző ha ez izgatja a fantáziátokat,persze ha úgy alakul lehet több is.
Negyvenes jól szituált üzletember vagyok és szeretem mikor ketten kényeztetünk egy hölgyet és értem a lényeget.
Kiegészítő lennék és tudom hol a helyem egy ilyen szituációban. Heteró vagyok ezt nem árt figyelembe venni.
Hölgy pároknál is szívesen helyettesítem a vibrátorokat!-))
Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mint néző ha ez izgatja a fantáziátokat,persze ha úgy alakul lehet több is.
Negyvenes jól szituált üzletember vagyok és szeretem mikor ketten kényeztetünk egy hölgyet és értem a lényeget.
Kiegészítő lennék és tudom hol a helyem egy ilyen szituációban. Heteró vagyok ezt nem árt figyelembe venni.
Sziasztok!
Párként keresünk hölgyet,buja esték eltöltéséhez!
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk a hölgytag örömére.
Házibarátot keresünk a hölgytag örömére.