Sziasztok!
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Negyvenes sportos pasi.
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Negyvenes sportos pasi.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,Baja és környékén ismerkednék csinos,intelligens csajjal tartós,diszkrét kapcsolatra.Ha úgy alakul,nem csak szex.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Privátban üzenj kérlek.Köszi!
Sziasztok.

Sziasztok!Biszex pár Szombathelyen és környékén?Helyem van!Privibe írjatok!
Nejedet vagy Barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok !
Motoros, bulizós párt, hölgyet keresek közös bulizásra, club látogatásra, szimpi esetén többre is.
wave
Motoros, bulizós párt, hölgyet keresek közös bulizásra, club látogatásra, szimpi esetén többre is.
wave
Sziasztok! Pár vagyunk,és ismerkednénk
Sziasztok! 40-50es házaspárt párt keresek diszkrét kapcsolatra. Szekszárd Tolna megye.

Veszprémi vagy Veszprémhez közel lakó, vastag (borotvált) farkú pasival ismerkednénk 40-50 éves korig.
Hely szükséges. Csak hétvégén esti órákban érünk rá. (péntek-szombat)
Veszprémi vagy Veszprémhez közel lakó, vastag (borotvált) farkú pasival ismerkednénk 40-50 éves korig.
25 éves budapesti férfi vagyok, örömmel lennék idősebb hölgyek házisegítsége/játékszere, de szimpátia esetén sok minden szóba jöhet!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ma estére keresek párt pesten! Ápolt potens férfi vagyok! Viber 305057875
Sziasztok!
Budapesten van helyem és kedvem is
Partnert-partnereket keresek mára.
Budapesten van helyem és kedvem is

Partnert-partnereket keresek mára.
szexkapcsolatra keresek partnert!
Budapesten páral,holgyel ismerkednek,enyhe bi is belefer
Mai napra , estére keresek szexpartert.
Budapesten van helyem.
Budapesten van helyem.
Sziasztok!
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 26. szombat 15:54

Párt keresünk hetero alapon, közös programokhoz esetleg párcsere is szóba jöhet.Ismerkedjünk, és meglátjuk.
Fejér és környéke.
puszi mindenkinek Saci&Zoli
Fejér és környéke.
puszi mindenkinek Saci&Zoli
Sziasztok!!
Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár környékén keresek hölgyet akár hosszú távú, szex és baráti kapcsolatra
párokkal is szívesen ismerkedek
Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár környékén keresek hölgyet akár hosszú távú, szex és baráti kapcsolatra