Mai napra , estére keresek szexpartert.
Budapesten van helyem.
Budapesten van helyem.
Sziasztok!
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 26. szombat 15:54

Párt keresünk hetero alapon, közös programokhoz esetleg párcsere is szóba jöhet.Ismerkedjünk, és meglátjuk.
Fejér és környéke.
puszi mindenkinek Saci&Zoli
Fejér és környéke.
Sziasztok!!
Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár környékén keresek hölgyet akár hosszú távú, szex és baráti kapcsolatra
párokkal is szívesen ismerkedek
Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár környékén keresek hölgyet akár hosszú távú, szex és baráti kapcsolatra

Hölgyeket-Párokat keresünk !!
Priviben kérnénk !!
Priviben kérnénk !!
Párt keresünk hetero alapon, közös programokhoz esetleg párcsere is szóba jöhet.Ismerkedjünk, és meglátjuk.
Fejér és környéke.
Fejér és környéke.
Hello,Baja és környékén ismerkednék csinos,helyes csajjal tartós,diszkrét kapcsolat céljából.Ha úgy alakul,nem csak szex.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Ha érdekellek,kérlek privát üzenetben jelezd.Köszi!
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Nejedet vagy Barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
Sziasztok
Parokat,holgyeket keresek.Enyhe bi vagyok
Parokat,holgyeket keresek.Enyhe bi vagyok
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
csajokat, párokat keresek hetero alapon kölcsönös örömszerzés céljából Bp-n
Sziasztok! Szombaton este Velence, Székesfehérvár és környékén keresek párt akikhez csatlakozhatnák a hölgy kényeztetésére. 40 es ápolt, szexben kitartó, jó méretű férfi vagyok. Belső üzenetet várok. Hölgy levelét is szivesen fogadom!
Párt keresek.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Fotót e-mailben tudok küldeni. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

szexkapcsolatra keresek partnert!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek hancurozni.